Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus A540SA-XX408D, laptop ieftin cu Celeron N3150

ASUS A540SA-XX408D e un laptop extrem de ieftin pentru cei interesați de ceva care să poată fi utilizat la diverse sarcini și care să arate bine. Procesorul din dotare e un Celeron N3150 cu patru nuclee și scoate undeva la 1700 puncte la benchmark. Deci, acest procesor e echivalentul unui i3. Deoarece are placă video integrată în procesor și care nu are memorie dedicată acest model e optim pentru sarcini office.

Acest A540 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar în acest cost nu e integrat sistemul de operare deoarece vine cu Free DOS, deci un sistem similar cu MS DOS. Eu recomand să instalați Windows 10 deoarece va rula perfect pe acest model. De asemenea vă recomand să instalați cel mai nou Windows 10 întrucât în caz contrar va trebui să stați mult până își face toate actualizările.

Asus A540SA-XX408D, laptop ieftin cu Celeron N3150

Pe partea de caracteristici se laudă cu ecranul de 15,6 inci care are rezoluție 1366×768 pixeli și caracteristică glare. Ca memorie RAM are 4 giga care poate fi mărită la maxim 8, iar hardul e unul de 500 de giga.
Instalarea programelor se poate face de pe DVD-uri deoarece are o unitate corespunzătoare.
Ca porturi aș menționa USB 3.0, USB 2.0, HDMI și VGA. Iar ca și porturi de rețea ar fi LAN și wireless, dar fără suport pentru Gigabit.
Portabilitatea e una decentă întrucât are o baterie cu 3 celule și o greutate mică de 1,9 kilograme.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție foarte mic, că are multiple porturi și performanța superioară.
Contra ar fi că nu are SSD și sistemul de operare. Cel mai bun upgrade care o să i-l puteți face e să îi puneți un Solid State Drive.

Deci, dacă vrei un notebook PC pentru intrat pe net ori diferite sarcini office atunci acest model ar fi o recomandare din partea mea.
În opinia mea acest model putea să vină fără unitate DVD, iar acest lucru îl făcea mai ușor și mai ieftin. Sistemul putându-se instala și de pe USB.
Alături am pus și un clip pentru a vă face o părere despre cum arată acest model sau mai bine spus modelele din această serie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu