Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus A540SA-XX575, laptop cu Endless

Laptopul Asus A540SA-XX575 poate fi un bun model pentru cei care vor un gadget portabil pentru acasă și nu vă interesează prea mult ce componente are, deoarece vreți doar să navigați pe web și să redați conținut media. Puteți înlocui sistemul de operare actual cu Windows 10 dacă-l considerați mai util, doar că laptopul nu are componente foarte avansate. Dacă aveți un buget puțin mai mare, aș recomanda unul cu Intel Core i3 și nu veți fi dezamăgiți. Pentru uz office, procesoarele Core i3 sunt perfecte, iar pentru jocuri e nevoie de seriile mai scumpe (Core i5 și Core i7).

Laptopurile cu Intel Celeron sunt modele Entry-level și se adresează unei anumite categorii de utilizatori. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus A540SA-XX575, laptop cu Endless

Procesorul Celeron N3060 e prezent pe multe laptopuri ieftine și e mult mai bun decât generațiile precedente – performanțe decente și consum mic. Poate că nu e cel mai performant, însă pentru anumite programe sau sarcini e de ajuns. Un laptop atât de ieftin are un ecran clasic de 15.6 inci cu imagine 768p, iar unghiurile de vizibilitate nu sunt mari.

E de ajuns o memorie RAM de tip DDR3 și cea existentă e integrată, astfel că mai aveți un slot liber. Nu are nevoie de un hard disc care dar nici de un SSD, însă fiecare utilizator are alte preferințe. Mulți utilizatori upgradează ulterior laptopul cu ce consideră ei că e mai util.

Nu am ce să-i reproșez la capitolul dotări deoarece are numeroase porturi, tehnologii wireless și altele. Are cele mai uzuale dotări și de aceea, poate fi pus în locul unui desktop.

Plusuri: arată destul de bine, performanțe decente, greutate redusă, fiabilitate, sistem de operare interesant.
Minusuri: nu sunt.

laptopurile foarte ieftine vin cu sisteme de operare ceva mai simple care nu consumă resurse, de aceea nici nu recomand alt sistem. Asus A540SA-XX575 poate fi un model destul de util și poate că nici nu căutați ceva mai scump. Am pus un clip pentru cei care vor să vadă această serie, însă configurațiile și culoarea pot să difere.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu