≡ Meniu

Asus A540SA-XX576, laptop cu Intel Pentium N3710

Laptopul Asus A540SA-XX576 e unul dintre cele mai interesante laptopuri în acest buget și merită să faceți o astfel de alegere cât timp nu vă jucați jocuri 3D. Oricum, pentru sarcini grele aveți nevoie de laptopuri cu Core i5 și Core i7 care pot costa de 2-3 ori mai mult. Nu e nevoie de laptopuri scumpe dacă nu sunteți dispuși să dați mulți bani pe un gadget pe care nu-l prea folosiți. Nu cred că un desktop în același buget ar fi mult peste acesta deoarece trebuie să luați în calcul un monitor pentru acel PC și portabilitatea oferită de un laptop.

Multe alternative ale acestui laptop sunt oferite de același brand doar că nu fac parte din aceeași serie (există și din seria X). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus A540SA-XX576, laptop cu Intel Pentium N3710

Procesorul Intel Pentium N3710 e ceva mai bun decât cel Celeron dar nu cu mult, iar diferențe majore veți observa doar între acesta și un Core i3/i5. De cele mai multe ori nu e nevoie de procesoare mult mai bune dacă vă rezumați la anumite aplicații și nu solicitați modelul. Are același ecran de 15 inci ca la restul laptopurilor și rezoluția 768p vă permite să redați conținut 720p. Pentru conținut video 1080p, se poate conecta un televizor FullHD sau monitor la HDMI-ul laptopului.

Restul componentelor sunt aceleași ca la restul laptopurilor, adică are: 4GB RAM, hard disc de 500GB și placă video Intel HD. Acest laptop are doar Free DOS, astfel că voi trebuie să instalați ulterior un sistem de operare, iar o recomandare poate fi Windows 10.

Plusuri: arată destul de bine, configurație decentă, preț atractiv pentru un laptop nou, fiabilitate ridicată etc.
Minusuri: nu sunt la acest preț.

Asus A540SA-XX576 e un laptop care poate fi un bun înlocuitor pentru actualul desktop deoarece oferă dotări destul de bune și performanțele sunt acceptabile. Laptopul de mai sus arată destul de bine și nu sunt multe alternative atât de accesibile care să fie mai bine dotate. Cred că vă puteți face o idee despre el și din poza de sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu