≡ Meniu

Asus A541UJ-DM016, laptop FullHD ieftin și performant

Laptopul Asus A541UJ-DM016 face parte dintr-o serie accesibilă și generația e cea mai nouă. Din poza de mai jos se vede foarte bine cum arată tastatura, difuzoarele și touchpadul. Seria X a fost o serie accesibilă, dar tinde ușor spre una premium, însă sunt multe subserii. De cele mai multe ori nu e nevoie de cele mai noi componente de pe piață, deoarece și generația anterioară e suficient de performantă și eficientă. Poate fi folosit ca un laptop office iar viteza de procesoare e suficient de mare cu un Core i5 de tip U.

Diferența de preț între un astfel de laptop și unul de gaming e justificată de tipul de componente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus A541UJ-DM016, laptop FullHD ieftin și performant

Acest laptop are următoarele componente: Core i5-6200U, placă video integrată HD Graphics 520, memorie de 4GB care poate fi extinsă la 12GB (cu o plăcuță de 8GB), hard disc de 1TB și GeForce 920M. Acestea sunt satisfăcătoare pentru un utilizator cu pretenții mici și nu cred că aveți ce să-i reproșați.

Un astfel de laptop are destul de multe dotări și sunt destul de utile când nu aveți un desktop. Chiar dacă nu are are 4 USB-uri, anumite periferice se pot conecta wireless la acest laptop. De exemplu, multifuncționala poate fi conectată la routerul wireless dacă are portul necesar. Bineînțeles, merită să alegeți un router wireless performant pentru a beneficia de o viteză decentă pe wireless.

Vine cu un sistem de operare nu foarte cunoscut – Endless OS, iar acesta trebuie înlocuit cu Windows 10 care va evidenția foarte bine performanțele laptopului.

Plusuri: are greutate scăzută, spațiu de stocare generos, USB de tip C, fiabilitate ridicată etc.
Minusuri: placa de rețea putea fi mai bună.

Asus A541UJ-DM016 este o variantă destul de bună dacă nu sunteți o persoană cu multe pretenții și poate ține locul vechiului PC dacă nu ați avut un monitor foarte mare. E adevărat că la un desktop puține conecta un monitor mare, dar și la un laptop se poate conecta unul cu un cablu HDMI. Îmi plac laptopurile pe gri/argintiu deoarece se întrețin mai ușor și parcă arată mai elegant.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu