Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

ASUS A541UV-XX366D, laptop cu i5 și placă video 920MX

ASUS A541UV-XX366D e un laptop multimedia al anului 2016 dotat cu procesor i5 Skylake și placă video care are memorie dedicată model Geforce 920MX. E un laptop care incorporează multe tehnologii utile, iar din această cauză îl recomand pentru acasă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia beneficiem de un laptop care are o portabilitate decentă. Greutatea e de 2kg, iar bateria cu 3 celule ține vreo 3 ore întrucât procesorul și memoria RAM sunt cu voltaj scăzut.

ASUS A541UV-XX366D, laptop cu i5 și placă video 920MX

Ecranul modelului acesta e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli și cu ecran glare. Datorită acestui fapt imaginile se vor vedea mai clar spre deosebire de cele de pe un ecran anti-glare.
Procesorul e un model i5-6198DU care scoate 4172 puncte la benchmark, iar în jocuri e susținut de o placă video GeForce 920MX. Acest laptop are două plăci video (cea GeForce și cea Intel care-i integrată în procesor), dar la un moment dat numai una poate funcționa. Deci în jocuri cea cu memorie dedicată, iar în Office cea integrată în procesor.
Memoria RAM e de tip DDR3, iar hardul e unul de 1000 giga. Din această cauză vă recomand un SSD rapid care o să vedeți că o să schimbe foarte mult laptopul… în bine. Se poate monta un SSD în locul unității DVD prin intermediul unui caddy.

Eu m-aș orienta înspre un astfel de laptop deoarece Asus e un brand fiabil (laptopurile lor țin foarte mult), are USB (2.0, 3.0 și C), ecranul clar, greutatea redusă (e cu 400 grame mai ușor decât laptopurile de acum 2 ani), performanța (procesorul i5 e de două ori mai rapid decât unul i3) și că nu consumă mult curent.

Deci, dacă vrei un desktop replacement pe puțini bani atunci acest model ar fi recomandarea mea. În cazul în care te gândești să instalezi mai mulți RAMi eu ți-aș recomandat să nu o faci, ci să pui un SSD. O să vezi că nu ai nevoie de mai mult de 4GB RAM, dar SSD-ul va face diferența în acest A541UV-XX366D.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu