≡ Meniu

Asus A550VQ-XX010D, laptop cu placă video GeForce 940MX

Laptopul Asus A550VQ-XX010D e o alternativă la un model din seria X550 doar că nu oferă prea multe dotări în plus. Se observă destul de ușor procesorul de tip HQ care e prezent, în general, pe laptopuri de jocuri. Acesta poate să vă reducă din autonomie, dar pe de altă parte veți beneficia de performanțe superioare. Chiar dacă nu are o placă video de tip GTX, procesorul are un rol mult mai important, dar pentru gamerii înrăiți le-aș recomanda configurații și mai avansate.

Laptopul acesta poate fi numai bun pentru acasă, iar la locul de muncă nu cred că e nevoie de atâta performanță. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus A550VQ-XX010D, laptop cu placă video GeForce 940MX

Sunt multe laptopuri de 15 inci cu componente mai bune sau dotările superioare. Ideea e că fiecare serie oferă ceva diferit și chiar dacă diferențele sunt mici, merită să le comparați pentru a face alegerea corectă. Anumite componente sunt standard pe multe laptopuri în acest buget și mă refer la memoria RAM și hard disc. Totuși, unele laptopuri pot avea SSD și acelea sunt ideal pentru uz office (totul pornește instant sau mult mai rapid). Un hard disc e la fel de fiabil, doar că oferă mai mult spațiu în același buget și suportă mai multe scrieri.

Nu e foarte portabil, în sensul că nu e foarte subțire și ușor ca alte serii. Aș aprecia dacă toate laptopurile multimedia ar avea cel mult 2 kg iar cele de gaming cel mult 2.5 kg. Asus oferă deja laptopuri de gaming ultra-portabile și sunt ceva mai accesibile – Strix GL553, iar acestea sunt destul de populare.

Plusuri: are procesor de tip HQ, placă video decentă, design elegant, spațiu de stocare bun, fiabilitate.
Minusuri: nu sunt în acest buget.

Din câte am observat Asus A550VQ-XX010D arată ca și seria X550, iar dacă nu sunteți de aceeași părere, atunci vă recomand clipul de mai jos. Porturile sunt poziționat la fel, combinația de culori e plăcută și tehnologiile de comunicații sunt acceptabile. Chiar dacă nu are WiFi ac, cu un router wireless performant puteți avea o viteză de transfer mare pe wireless.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu