≡ Meniu

Asus A550VX-XX286D, laptop de gaming mai ieftin

Asus A550VX-XX286D nu e clasicul laptop de gaming ci e o variantă compactă cu componentele interesante. E un laptop care poate rula cam orice joc la detalii maxime deoarece are componente foarte bune și o imagine HD. Dacă ar fi avut un ecran 1080p, atunci cerințele pentru jocuri erau ceva mai mari, dar și așa e vorba de un ecran de 15 inci pe care se văd destul de multe detalii. Dacă nu vi se pare suficient de performant, alegeți unul cu Core i7 și 8GB RAM. Din poza de mai jos vă puteți ace o idee dar există și variante pe negru.

Cel de sus arată bine deoarece are finisaj pe gri-albastru, iar tastatura și ecranul iasă bine în evidență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus A550VX-XX286D, laptop de gaming mai ieftin

Are componente destul de noi și nu e nevoie să fie neapărat din cea mai nouă generație pentru că sunt și așa destul de scumpe. E vorba de un procesor pentru jocuri Core i5-6300HQ, hard disk de 1TB, placă video GeForce GTX model 950M și memorie RAM DDR4. Mai are un slot liber pentru memorie deoarece actuala memorie e integrată și tot mai multe laptopuri sunt construite astfel. Nu are un SSD dar pentru o durată de utilizare îndelungată un hard disc de 7200RPM mi se pare mai bun.

Are Free DOS, iar instalarea unui sistem de operare se poate face prin intermediul unui stick iar versiunea poate fi 10 pe 64 de biți. Alegeți un sistem de operare cât mai nou pentru a evidenția mai bine performanțele laptopului. Un laptop de gaming profesional e puțin mai greu decât acesta datorită construcției robuste și are sistem de răcire mai eficient (deci laptopul nu poate fi prea compact).

Plusuri: are configurație destul de bună, porturi destul de numeroase, arată bine, preț atractiv etc.
Minusuri: nu sunt.

Asus A550VX-XX286D face parte dintr-o serie foarte bună și se poate observa după componentele sale. Clipul de mai jos vă ajută să faceți alegere corectă, în special dacă vă plac acele jocuri. Sunt laptopuri cu componente similare dar prețul nu e la fel de atractiv (poate și pentru că au Windows preinstalat).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu