Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus A550VX-XX326D, laptop pentru jocuri accesibil

Laptopul Asus A550VX-XX326D arată cam la fel ca și seria X550VX și doar la interior sunt diferențe, adică componentele sunt mai bune la varianta de mai jos. De la început, seria X a fost una accesibilă și pe parcurs a fost îmbunătățit designul pentru a fi mai atractiv laptopul. Oricum, toate seriile inferioare tind să devină tot mai bune deoarece componentele sunt tot mai eficiente și nu e nevoie de cine știe ce dotări. Din poza de jos se poate vedea că laptopul e în două culori, astfel că tastatura iasă ușor în evidență dar și ecranul e mai vizibil.

Chiar dacă nu e vorba de un laptop de 17 inci, puteți viziona filme 720p sau conectați un televizor prin intermediul unui cablu HDMI. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus A550VX-XX326D, laptop pentru jocuri accesibil

Chiar dacă nu are cel mai nou procesor de la Intel, nu veți observa diferențe deoarece e vorba de o serie recent lansată. Poate doar dacă era seria Haswell sau Broadwell, dar și așa e vorba de un Core i7 care e cel mai bun. Mai sunt și cele de tip HQ care sunt prezente pe laptopurile de gaming sau pe cele multimedia din segmentul premium (cum e seria N).

Putea fi mai interesant cu un ecran FullHD, dar poate că pe viitoarele laptopuri vom vedea această îmbunătățire. Memoria RAM de tip DDR4 e foarte bună și nu trebuie să fie prea multă. Dotările sale sunt aceleași ca la un laptop simplu și nu trebuie să fie prea multe deoarece și așa are tehnologii wireless. Unele periferice pot fi conectate wireless pentru că laptopul are bluetooth.

 

Plusuri: performanțe destul de mari pentru un laptop cu construcție clasică, componente noi, arată destul de bine și e fiabil.
Minusuri: nimic.

Chiar dacă Asus A550VX-XX326D nu are WiFi ac, cu un router performant puteți atinge o viteză de transfer destul de mare pe wireless iar pe LAN nici nu mai discutăm deoarece are o placă de rețea performantă. Pentru a face o alegere bună, am pus clipul de mai jos cu un laptop negru.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu