Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus A553SA-XX049T, laptop elegant cu Windows preinstalat

Asus A553SA-XX049T se adresează celor care au un buget limitat sau care nu vor să dea prea mult pe un astfel de gadget deoarece lucrează suficient de mult la locul de muncă, iar acasă vor unul special pentru redare de filmă și muzică. Dacă vă pasionează jocurile 3D, atunci trebui să cheltuiți ceva mai mult, poate chiar dublu deoarece e nevoie de un core i5 sau Core i7. Chiar dacă nu e pe o culoare prea deosebită, mi se pare suficient de elegant.

Un laptop pare a fi cea mai bună soluție pentru acasă deoarece poate fi transportat cu ușurință datorită dimensiunilor sale și nici nu sunt așa de multe cabluri în jurul său. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus A553SA-XX049T, laptop elegant cu Windows preinstalat

Configurația sa e una dintre cele mai bune în acest buget: Pentium N3700 cu patru nuclee, placă video HD Graphics, memorie DDR3L și hard disc. Nu pot spune că oferă ceva special dar nici nu puteți avea pretenții într-un buget atât de mic. Are același hard disc de 500GB care e prezent pe multe alte laptopuri, memorie RAM e la o frecvență mai bună – 1600 MHz, ecranul e HD cu tehnologie de iluminare LED. Nu are o placă video dedicată ci doar cea integrată din procesor.

Dotările sale sunt destul de diversificate și le veți găsi pe multe alte laptopuri. Nu sunt porturi chiar atât de numeroase și nu e nevoie de oarece nu veți conecta prea multe la acesta, iar mouse-ul poate fi unul wireless.

 

Plusuri: preț foarte bun pentru acea configurați, Windows 10, arată destul de bine, fiabil și ușor de transportat.
Minusuri: nu sunt.

Poate că din unele prezentări video nu vă puteți face o idee despre el, de aceea am și pus o prezentare mai bună cu un laptop care arată identic cu Asus A553SA-XX049T. Chiar dacă seriile diferă puțin, doar la interior veți observa diferențe (componentele sunt altele). Indiferent pentru ce generație optați, e bine să luați un laptop ceva mai performant decât aveți nevoie deoarece îl veți lua pentru o perioadă ma îndelungată. Deci un laptop cu Celeron ar fi exclus, iar în rest nu puteți avea așteptări prea mari în acest buget.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu