Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

ASUS A556UQ-DM943D, VivoBook multimedia de 2,3kg

Dacă vrei un laptop cu procesor i7 și placă video ok atunci modelul ASUS A556UQ-DM943D ar fi numai bun. E un model negru cu ecran de 15,6 inci și rezoluție 1920×1080 pixeli. Performanțele în jocuri și filme Full HD vor fi ok deoarece vine cu placă video GeForce 940MX (model cu 2GB memorie).
Modelul acesta de notebook e pentru cei interesați de un dispozitiv performant care să facă față diverselor sarcini solicitante și să aibă o portabilitate decentă.

Acest VivoBook vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat avansat tehnologic și care nu are o greutate prea mare. Putem spune că vine ca un upgrade la A556UQ-XX452D întrucât are procesor din seria Kaby Lake.

ASUS A556UQ-DM943D, VivoBook multimedia de 2,3kg

Avantaje

Procesorul i7-7500U scoate 5245 puncte la benchmark. Chiar dacă nu e un model quad core (HQ) putem spune că e unul care se descurcă mai mult decât decent.
Placa video e o GeForce 940MX bună la jocuri, dar e mai mult pentru sarcini multimedia. Deci puteți vedea filme Full HD pe acest laptop fără să simțiți vreo sacadare. În acest sens vă va ajuta rezoluția 1920×1080 pixeli a ecranului și faptul că are ecran anti-glare.

Dezavantaje

Greutatea putea fi mai mică, acest model având 2,3 kilograme. Există modele care au 1,9 kilograme (un exemplu ar fi acesta cu Celeron). În opinia mea, dacă renunțau la unitatea optică se putea obține o greutate mai mică.
Nu are nici SSD, dar nu vă oprește nimeni să înlocuiți hardul cu un Kingston UV400.
Panelul care echipează ecranul de 15,6 inci al laptopului ASUS VivoBook A556UQ-DM943D e unul cu panel TN. În concluzie, nu are unghiuri de vizualizare perfecte, dar oferă timpi de răspuns scăzuți și culori bune.

Concluzie

Modelul de față se adresează persoanelor interesate de un model desktop replacement nu prea scump și cu performanțe peste medie. Părerea mea e că e bine să mergeți pe varianta de procesoare i7 întrucât procesorul e cea mai importantă componentă dintr-un laptop.
Alături e și un preview pentru a vă forma o opinie despre cum arată laptopurile din seriile A556 și X556.

{ 3 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • George

  Salut! Am cumparat acest laptop cati gb rami se mai poate adauga?Multumesc!

 • admin

  Memoria maximă e de 12GB.

 • david

  hey as vrea sa schimb memoria din acest laptop din 4gb ddr4 in 8gb ddr4

  imi recomanzi te rog o memorie compatibila cu laptopul ?

Lasă un comentariu