≡ Meniu

ASUS A556UQ-XX452D, laptop albastru închis cu i7

ASUS A556UQ-XX452D e un laptop multimedia dotat cu procesor i7 și placă video GeForce 940MX. E un model numai bun pentru jocuri nu prea complexe și filme Full HD. Componentele din dotare sunt unele noi, adică procesor Skylake și memorie RAM DDR4.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care arată.bine și care oferă toată puterea de care ai nevoie în jocuri ori aplicații complexe.
Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum arată acest model, iar la final e și un clip video.

ASUS A556UQ-XX452D, laptop albastru închis cu i7

Pe partea de specificații vine cu procesor i7-6500, 4 giga memorie RAM și ecran de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli (e unul de tip glare numai bun pentru filme și jocuri). Placa video dedicată e una Nvidia 940MX, iar în aplicații office se va folosi de cea integrată de la Intel.
Pentru conectarea la net are placă de rețea wireless N și placă 10/100/1000.
Din păcate nu vine cu sistem de operare, și din această cauză recomand să instalați Windows 10 pe 64 biți.
Portabilitatea e una decentă deoarece vine baterie care ține de la 2 ore și cu o greutate redusă de 2,3 kilograme.
La capitolul porturi se evidențiază prin prezența USB 2.0, 3.0 și tip C.
Hardul e unul încăpător de 1 TB, însă e unul cu 5400 rotații, din această cauză recomand să-i puneți un SSD de 120 sau 240 de giga de aici.
Pentru instalarea sistemului de operare vă puteți folosi de unitatea DVD ori de unul din porturile USB (eu recomand să vă folosiți de cel USB 3.0 cu ajutorul unei memorii USB 3.0).

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, fiabilitatea crescută și că vine cu componente noi.
Din păcate nu are SSD și nici wireless ac. Segmentul business ar fi apreciat un ecran anti-glare, iar mie mi-ar fi plăcut să fie cu panel IPS

În cazul în care te interesează un notebook nu prea scump, dar care să se descurce formidabil în orice sarcină atunci îți recomand acest model A556UQ. Alături am pus și un clip la un model similar.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu