Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus B8430UA-FA0056R, laptop business cu SSD generos

Asus B8430UA-FA0056R face parte dintr-o serie deosebită și care se adresează unei anumite categorii de oameni – ASUSPro. Caracteristicile speciale sunt următoarele: mediu de stocare cu protecție anti-șoc, ecran FHD de 14 inci cu protecție mată, tastatură destul de interesantă, TPM, cititor de amprentă, suport pentru SmartCard și software-ul oferit de producător. Toate acestea sunt prezente doar pe laptopurile profesionale și un laptop simplu nu le poate avea. Poate fi luat chiar pentru acasă dacă vreți să vă protejați mai bine datele de pe laptop.

Fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială deoarece e vorba de o generație destul de nouă și care promite destul de multe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus B8430UA-FA0056R, laptop business cu SSD generos

Procesorul său e unul destul de nou și nu e nevoie de un model de gaming, adică Core i7-6500U e de ajuns. Acesta e suficient de bun cât timp îl veți folosi doar pentru aplicații, navigare web și redare media. Placa video integrată mi se pare suficient de bună și nu e nevoie de una dedicată. Nu are un ecran standard de 15.6 inci, ci unul de 14 inci cu imagine FullHD.

Se poate pune pună la 12 GB RAM dar e suficient cât are instalat – 8GB. Un mediu de stocare mare e un plus pentru orice laptop și dacă e vorba de un SSD, atunci o capacitate de 256GB e mai mult decât suficientă. Oricum, e vorba de un laptop office și nu de unul multimedia pe care să stocați multe fișiere media. Se pot stoca datele și pe hard discuri externe, iar pentru a se potrivi, se poate alege unul cu parolă. Acest model poate fi transportat cu ușurință datorită construcției ușoare.

Plusuri: design compact, toate acele dotări speciale (business), autonomie de 9 ore, ecran 1080p, configurație decentă, Windows 10 Pro.
Minusuri: nu sunt.

Asus B8430UA-FA0056R e o alegere bună și nu există o alternativă mai competitivă de la acest brand. Veți găsi destul de multe motive pentru a opta un astfel de laptop și prețul nu are mare importanță cât timp în luați pentru mica voastră companie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu