≡ Meniu

Asus E200HA-FD0007TS, laptop mic de tip Vivobook cu Windows 10

Doar după cum se numește, Asus E200HA-FD0007TS are un ecran mic dar rezoluția e aceeași – HD. Un laptop mic e și ușor – sub 1 kg, dar unele dotări nu sunt prezente pe acesta. Mă refer la unitatea DVD care și așa mi se pare inutilă deoarece vă puteți folosi de un stick USB 3.0 pentru a copia sau instala ceva pe laptop (viteza e mult mai mare). Nu are la fel de multe USBuri, dar are bluetooth pentru a putea conecta periferice wireless. Cu o multifuncțională nouă, puteți să o conectați la un router wireless iar accesul e mai simplu (fără cablu).

Nu e nevoie de un buget mare și chiar dacă costă ceva mai mult decât o tabletă, mi se pare o alegere bună. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus E200HA-FD0007TS, laptop mic de tip Vivobook cu Windows 10

Are un procesor destul de cunoscut iar pentru ce a fost creat laptopul, pot spune că e de ajuns – Intel Atom x5-Z8300. Nu trebuie neglijat faptul că ecranul să e destul de plăcut 11.6 inci cu imagine HD. Un posibil minus al acestor laptopuri ar fi imposibilitatea unui upgrade la partea hardware. Mai precis, nu se poate pune mai multă memorie RAM și nici un HDD sau SSD (are memorie flash).

Prefer gadgeturile cu memorie flash deoarece sunt mai rapide, iar programele pornesc instant. Deci dacă nu vă plac tabletele deoarece preferați tastatura fizică și un mouse, acest model vă e de folos. Nu poate fi foarte ieftin dacă are Windows preinstalat și nu e unul oarecare, ci e vorba de versiunea 10. Mai sunt și laptopurile convertibile care arată cam ca și acesta, ecranul e detașabil și tastatura e precum o stație de andocare (cu USB).

Plusuri: are Windows preinstalat, tehnologie WiFi ac, greutate scăzută, arată bine, port USB 3.0.
Minusuri: nu sunt.

Asus E200HA-FD0007TS poate concura doar cu gadgeturile compacte, iar dacă vreți un laptop pe care să vă și jucați, trebuie unul cu placă video ceva mai bună. Prezentarea de mai jos vă ajută să vă faceți o idee despre cum arată, dar pot fi și alte culori sau combinații de culori.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu