≡ Meniu

ASUS E200HA-FD0008TS, laptop cu Atom x5-Z8300

ASUS E200HA-FD0008TS e un VivoBook al anului 2016 cu Windows 10 și procesor Atom care scoate vreo 1200 puncte la benchmark, deci e mai puternic decât un Celeron. Întrucât are ecran de 11,6 inci putem spune că e un netbook sau un înlocuitor pentru acesta.
Un model precum acesta e pentru persoanele în căutarea unui mic laptop cu portabilitate extremă și performanțe decente.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu are unitate optică, dar are sistem de operare preinstalat, wireless ac și alte porturi necesare în ziua de azi. Din imaginea de alături poți vedea cum arată acest laptop.

ASUS E200HA-FD0008TS, laptop cu Atom x5-Z8300

Ecranul e unul de 11 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli și care are display LED. Pe acesta se pot vedea filme HD la calitate bună și fără pierderea detaliilor. Ecranul e glare, deci o să vedeți imaginile foarte bine deoarece acest tip de ecran intră în dotarea laptopurilor multimedia.
E un laptop pentru sarcini office, lucru sesizabil și din faptul că are doar 2GB memorie RAM și că spațiul de stocare e de 32 de giga.
Greutatea e punctul forte al acestui model întrucât e de sub un kilogram, iar din această cauză e foarte ușor de cărat.

Există multiple lucruri care te-ar face să cumperi acest model, iar printre acestea se numără prezența Windows 10, procesorul X5-Z8300 foarte rapid. Având wireless ac înseamnă că puteți descărca la viteze Gigabit, dar procesorul nu are această capabilitate și nici memoria RAM deoarece e prea puțină.
Din păcate nu are unitate optică, dar acesta nu e un dezavantaj întrucât OS-ul e preinstalat, iar dacă vreți să instalați altceva atunci vă puteți folosi de porturile USB din dotare (are inclusiv USB 3.0).

Deci, dacă te interesează un laptop pentru sarcini simple și care să poți să-l iei cu tine în concediu atunci acest model ar fi recomandarea mea. E o alternativă foarte bună la tablete deoarece oferă o productivitate sporită prin prezența tastaturii și a sistemului de operare Windows.
Din imaginea de alături vă puteți face o părere despre cum arată un astfel de notebook.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu