≡ Meniu

Asus E200HA-FD0009TS, mini laptop în 3 culori

Laptopul Asus E200HA-FD0009TS face parte din seria Vivobook și are o configurație destul de interesantă iar dacă spațiul intern nu vă este de ajuns, atunci puteți folosi un stick, un hard disk extern ori un card de memorie (e inclus unul de 32GB). E disponibil în diverse culori iar numele diferă în funcție de alegere. Cel pe auriu mi se pare cea mai inspirată alegere deoarece e o culoare plăcută și elegantă. E ideal pentru cei care călătoresc și vor un gadget portabil.

Alternativele sunt destul de multe dacă luăm în calcul toți producătorii dar nu toți oferă același caracteristici. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus E200HA-FD0009TS, mini laptop în 3 culori

Componentele sale sunt următoarele: Intel Atom x5-Z8300, 2GB RAM, 32GB spațiu de stocare și placă video HD Graphics. Imaginea e oferită de un ecran de 11 inci și pe acesta puteți viziona chiar conținut HD (720p). Poate fi folosit ca un player portabil deoarece are chiar ieșire HDMI, dar e de tip micro. Acest cablu nu e inclus în pachetul laptopului și nu costă mult. Perifericele necesare pot fi următoarele: mouse și router wireless. Aș opta pentru unul cu WiFi ac deoarece viteză de pe wireless e cât pe LAN chiar dacă laptopul nu are WiFi ac. Oricum, nu cred că veți descărca prea multe pe el pentru că are o memorie flash, dar un hard extern trebuie luat în calcul.

Pe partea de conectivitate, laptopul stă destul de bine deoarece are atât port USB 2.0, cât și port USB 3.0. Windows 10 e cea mai bună alegere pentru orice laptop indiferent de design. Bateria sa de 2 celule are o autonomie de lucru mare deoarece componentele sale au un consum redus de energie.

Plusuri: are Windows 10, greutate redusă, design plăcut, performanțe satisfăcătoare, fiabilitate etc.
Minusuri: nu sunt.

Asus E200HA-FD0009TS poate ține locul vechiului model dar tot nu e precum unul de 15 inci. Are cam același porturi ca restul laptopurilor, doar că nu oferă anumite dotări, dar nici nici nu are nevoie de altele. Prezentarea de mai jos e pentru cei care nu ș-au decis pentru ce laptop să opteze sau poate că nu ați văzut acest model în realitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu