≡ Meniu

ASUS E202SA-FD0003T, laptop portabil pe albastru

ASUS E202SA-FD0003T e un laptop apărut de curând pe piață și care se laudă cu o portabilitate foarte bună deoarece are o greutate de 1,2 kilograme și o baterie care ține de la 4 ore în sus (producătorul se laudă cu faptul că ține până la 8 ore).
Ca hardware stă bine deoarece are procesor cu două nuclee, ecran HD de 11,6 inci și hard încăpător de 500 de giga. Iar, ca software are Windows 10 cu Office.
Din specificațiile sumare menționate mai sus cred că vă dați seama că e vorba de un laptop de tip office pentru cei în căutarea unei soluții ieftine cu care să stea pe net în vacanță sau ceva de genul acesta.

Micul laptop vine la un preț bun Vezi prețul special de azi și știu că are un cost ceva mai mare decât al lui ASUS X540SA-XX018D, dar are Windows preinstalat și baterie care ține mult.

ASUS E202SA-FD0003T, laptop portabil pe albastru

Procesorul din dotare e un Celeron N3050 cu cip grafic Intel HD integrat. Stă decent pe partea de memorie, având 2GB memorie RAM și un hard de 500 de giga. Deoarece are 2GB memorie nu o să-l puteți folosi la mai mult decât vizionat filme, navigat pe net și ascultat muzică. Evident că nu i se pot pune mai mulți RAMi.
Pe partea de porturi vine cu wireless ac, micro HDMI și USB 3.0 (mai are și un port USB 2.0).
Pentru a-îl putea folosi din prima are Windows preinstalat și nu orice versiune, ci cea mai nouă – 10.

Printre motivele care te-ar face să cumperi acest model ar fi costul de achiziție mic, că arată bine, disponibilitatea wi-fi ac (e cam inutil deoarece laptopul nu poate descărca la viteză Gigabit) și portabilitatea extinsă.
Contra achiziției ar fi că nu are mai multă memorie și un procesor quad core (cel de față scoate undeva la 900 de puncte la benchmark).

Deci, dacă te interesează un laptop portabil, care arată bine și care să poată fi utilizat la multiple sarcini office atunci acest model ar fi o recomandare.
Din clipul de alături poți vedea cum arată acest model și ar trebui precizat faptul că modelul din clip e unul cu o culoare ușor diferită. Modelul din articol e unul albastru închis, iar cel din clip e albastru deschis.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu