≡ Meniu

Asus EeeBook X205TA-FD0037BS, laptop cu ecran 11.6 inci

Asus EeeBook X205TA-FD0037BS e un laptop care e suficient de portabil, motiv pentru care nu vă mai trebuie o tabletă. Arată destul de bine pe albastru dar nu e în totalitate pe această culoare (tastatura și rama ecranului sunt pe negru). Există laptopuri cu configurații similare dar și pe alte culori. Chiar dacă procesorul nu pare foarte performant, e un Quad Core cu frecvență decentă. Deci configurația e mult superioară celor precedente și nu văd de ce ați lua un laptop mai vechi.

Alternativele sunt multe dacă aveți un buget flexibil și vă interesează performanțele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus EeeBook X205TA-FD0037BS, laptop cu ecran 11.6 inci

Configurația sa e una cu Intel Atom Z3735F cu Intel HD Graphics, dar și restul componentelor sunt importante. e vorba de o memorie RAM de 2GB și un spațiu de stocare de 64GB. Ecranul de 11.6 inci are imagine HD și claritatea mi se pare satisfăcătoare. Dotările sunt următoarele: cameră web VGA, microfon, card reader, HDMI de tip micro, USBuri 2.0, WiFi, bluetooth și bateria de 2 celule. Nu are nevoie de o baterie mare deoarece consumul configurației e mic.

Cam toate laptopurile noi oferă tehnologie bluetooth pentru conectarea perifericelor wireless, dar și cea WiFi e mai bună (utilă pentru cei care au un abonament mai bun la internet). Chiar și routerul trebuie să fie compatibil iar cablul de rețea nu mai are sens deoarece pe wireless viteza e impresionantă. Chiar și dacă laptopul are WiFin și routerul e cu WiFi ac, viteza de pe wireless e similară cu cea de pe LAN.

Dimensiunile sale sunt reduse pentru că și ecranul e mic. Un laptop de 15 inci are aproximativ 2kg, deci abia două astfel de laptopuri e cât unul clasic. Ar fi fost ideal dacă are fi avut Windows 10 dar cred că se poate face upgrade dacă se dorește acest lucru.

Plusuri: WiFi ac, Windows 8.1, ecran HD, greutate sub 1 kg, arată bine.
Minusuri: nu are prea mult spațiu de stocare.

Asus EeeBook X205TA-FD0037BS nu poate înlocui un desktop deoarece performanțele nu sunt ridicate, iar ecran e mic. Ca la oricare alt laptop și la acesta se poate conecta un televizor sau monitor folosind ieșirea HDMI.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu