≡ Meniu

Asus EeeBox EB1037-B0040, mini PC accesibil și portabil

Desktopul Asus EeeBox EB1037-B0040 e unul dintre cele mai compacte variante și care necesită un monitor. Poate fi montat în spatele monitorului deoarece poate fi compatibil cu sistemul VESA al monitorului. deci cu acesta puteți economisi spațiu pe birou și cablurile nu trebuie să fie lungi, deoarece distanța e scurtă între monitor și desktop. Chiar și USBurile sunt ușor de accesat iar pentru un plus de viteză, vă recomand stickurile USB 3.0 (instalările sa fac mult mai rapid dar și copierea de fișiere e aproape instantă).

Alternativele sunt laptopuri ori desktopuri mai performante (cu Intel Pentium sau cu Core i3). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus EeeBox EB1037-B0040, mini PC accesibil și portabil

Ca și componente are: procesor Bay Trail Celeron J1900, 2GB RAM, Intel HD Graphics, hard de 320GB și placă dedicată GeForce 820M. Aș putea spune că e un model entry-level și cam atât costă și un laptop similar dar nu prea veți găsi cu cea placă GeForce (oricum sunt de cel puțin 1GB). Laptopurile cu plăci video dedicate costă mai mult, dar preferințele fiecărui utilizator pot fi diferite.

Placa de bază a acestui gadget are: 6 USBuri (2 sunt de tip 3.0), HDMI, VGA, LAN, tehnologie WiFi și altele. Cele mai multe desktopuri sunt de dimensiuni generoase și asta presupune că pot fi upgrade. Cititorul de carduri e bun dacă folosiți carduri dar eu cred că e o dotare destul de inutilă. Nu are Windows instalat iar o recomandare ar fi Windows 7 deoarece nu are multă memorie RAM. E foarte ușor comparativ cu alte desktopuri – 690 de grame. Oricum, are o configurație de pe laptopuri și de aceea sursa e suficient de mare – 65 W.

Plusuri: are destule USBuri, ieșire video HDMI, placă video dedicată, card reader și altele.
Minusuri: performanțe modice.

Asus EeeBox EB1037-B0040 se adresează celor care nu vor un laptop, dar sincer în același preț puteți găsi la promoție chiar și un laptop. Singurul minus al unui laptop ar fi numărul redus de porturi și nu are o placă video dedicată. Prezentarea de jos e cu un model similar dar configurațiile pot să difere puțin dar nu cu mult.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu