≡ Meniu

Asus EeeBox EB1037-B0514, mini PC

Desktopul Asus EeeBox EB1037-B0514 e unul foarte compact motiv pentru care ocupă foarte puțin spațiu pe birou, iar pentru a nu sta în cale, poate fi pus în spatele monitorului. Apropo monitor, eu aș recomanda măcar unul de 24 de inci deoarece PC-ul are HDMI. Nu are sens să alegeți un monitor mai mic de 21 de inci deoarece imaginea nu mai e așa de calitativă (nu e FullHD).

Alternative sunt alte desktopuri compacte de la acest brand și care pot să fie fie mai performante, fie mai slabe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus EeeBox EB1037-B0514, mini PC

Procesorul Celeron J1900 de 2GHz e perfect pentru cei care nu vor mai mult. Comparativ cu alte procesoare mai vechi acesta aduce un plus de eficiență. Placa de bază e destul de compactă și deci nu suportă upgrade-uri. Totuși are sunet integrat, rețea integrată și WiFi. Restul configurației conține un hard de 500 GB și o memorie de 2GB RAM. Placa video dedicată e una GeForce 820M de 512 MB. Pentru că are doar 512 MB, nu veți putea juca cine știe ce. Jocurile mai vechi rulează decent iar cele 2D nu au nevoie de plusul de performanță.

Windows 8.1 de pe acesta e perfect pentru că are o interfață plăcută și e suficient să fie și pe 32 de biți (iar pentru configurațiile cu 4GB de RAM, Windows-ul trebuie să fie pe 64 de biți). Carcasa sa e una destul de compactă și se poate observa că arată precum un router wireless. Dotările sale sunt următoarele: patru USBuri 2.0, două USBuri 3.0, HDMI, VGA, LAN, WiFi, sursă de 65 W, card reader și altele. Greutate e destul de redusă pentru un desktop – 690 de grame.

Plusuri: are un design compact și elegant, performanțe decente, port HDMI, Windows 8.1 preinstalat etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus EeeBox EB1037-B0514 poate fi folosit cam pentru orice, mai puțin gaming deoarece nu are o configurați de vârf. Nici nu puteți avea astfel de pretenții în acest preț. Jos e un clip cu un desktop destul de asemănător și care merită încercat în special dacă nu vă plac laptopurile din diverse motive (au un ecran mic).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu