≡ Meniu

Asus F550JK-DM152D, laptop de gaming

Asus F550JK-DM152D e o variantă destul de performantă performantă și care e disponibilă pe negru. La capitolul design impresionează și trebuie să știți că arată diferit față de un X550. Dacă vreți să vă convingeți, am pus un clip la final. Nu e cel mai bun laptop de gaming, cele din seria Republic of Gamers par mai bune deoarece au un sistem de răcire avansat și construcția lor e mai bună. Seria F nu e foarte des întâlnită dar poate fi una ideală pentru utilizatorii cu pretenții mai mari.

Alternative sunt laptopuri multimedia ori de gaming de la acest brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus F550JK-DM152D, laptop de gaming

Nu orice laptop are un procesor ca și Core i7-4710HQ deoarece e foarte performant iar placa video Intel e un model HD 4600. Nu e cea mai bună placă video în special când vine vorba de redare video sau jocuri, de aceea are și o placă video dedicată – GTX 850M. Restul configurației impresionează – SSD de 240GB și 12 GB RAM. Ecranul nu putea fi unul HD la așa componente, ci unul Full HD (imagine 1080p). Deci detalii se vor observa ușor și puteți să vizionați filme 1080p și pe laptop .

Se poate conecta un televizor sau monitor deoarece are ieșire HDMI. Pe lângă toate acele porturi și tehnologii, WiFi ac mi se pare excelentă deoarece viteză de pe wireless e excelentă (ca pe LAN). Deci nu mai e nevoie de cabluri prea multe, ci doar de un router compatibil. Un astfel de router wireless e undeva la 200-300 de lei. Nu are sens să luați unul foarte scump dacă nu aveți un abonament scump la internet.

Sistemul de operare nu e prezent pe acesta, ci are Free DOS, iar recomandarea mea e Windows 8.1 64 de biți. Bateria de 4 celule oferă o autonomie mare ținând cont că nu pare prea eficientă. Bineînțeles, mă refer la modul office.

Plusuri: preț atractiv (se datorează lipsei sistemului de operare), design elegant, performanțe superioare, WiFi ac etc.
Minusuri: nu are Windows 8.1.

Asus F550JK-DM152D face parte dintr-o serie deosebită și care se adresează aproape oricui. Nu oricine și-l permite iar un laptop ceva mai ieftin cu placă video GTX cred că ar fi la fel de bun (dacă nu sunteți un gamer înrăit).

{ 4 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • elena

  Ce autonomie de are bateria in modul office?

 • Mishu

  La mine tine vreo 3 ore in mod performance. Nu e mult dar eu l-am luat pentru wi-fi ac si restul specificatiilor. Pe mine nu m-a interesat prea mult bateria.

 • Avr

  Care crezi ca ar fi acel laptop mai ieftin cu placa video GT?

 • admin

  Din aceeași serie, Asus F550JK-DM112D ar fi mai ieftin, dar nu are SSD. Din seria X550JK ar fi Asus X550JK-XX115D.

Lasă un comentariu