≡ Meniu

Asus F550JX-DM019D, laptop multimedia ieftin

Asus F550JX-DM019D e unul dintre cele mai bune laptopuri de la Asus dacă ești în căutarea a ceva cu capabilități multimedia. E o aternativă mai ieftină la seria N550, dar are cam aceleași componente.
Având un ecran Full HD și placă video GTX vă dați seama că jocurile vor rula excelent și că filmele Blu-ray se vor vedea fără vreo pierdere a detaliului.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar procesorul său care e un i5 4200H e unul foarte bun. Poate că n-ar fi stricat să aibă și wireless ac, dar asta e mai mult un moft din partea mea.

Asus F550JX-DM019D, laptop multimedia ieftin

Pe partea de specificații acest model se evidențiază prin faptul că are un procesor i5, placă video GTX 950M, 4 giga de RAM și ecran anti glare de 15,6 inci.
Acest ecran e unul cu rezoluție 1920×1080 pixeli și mulțumită acestui lucru putem vedea filme Blu-ray la calitate bună. Eu aș recomanda ca totuși pentru filme să conectați laptopul la un televizor Full HD pentru a vedea filme la diagonală mai mare.
În laptop sunt 4GB RAM, dar suportă 8GB. Marea problemă e că dacă vreți să puneți mai mult atunci singurul slot e deja ocupat cu cei 4.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că arată bine, că are un preț foarte mic pentru ce oferă, disponibilitatea mai multor porturi, ecran Full HD, că are o capacitate de stocare destul de mare și placa video ok.
Contra achiziției ar fi că nu are carcasă din aluminiu și că nu are SSD.

Deci, dacă te interesează un laptop ieftin pentru jocuri și sarcini multimedia atunci îți recomand acest model. Nu arată deloc rău și de aceea cred că multă lume îl va cumpăra și pentru cum arată.
Dacă te aștepți să aibă o baterie care ține foarte mult atunci trebuie să-ți spun că acest model are o baterie cu 4 celule care ține vreo 3 ore maxim. Că e mult sau puțin nu mă pot preciza, dar pot spune că e suficient având în vedere că nu e un ultrabook.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu