≡ Meniu

Asus F550JX-DM020D, laptop multimedia cu i7 4720HQ

Asus F550JX-DM020D e un laptop care se se adresează celora în căutarea unui notebook cu procesor i7, ecran Full HD și placă video GTX 950M. E un laptop multimedia foarte performant care poate fi utilizat inclusiv la jocuri.
Ecranul 1080p te va ajuta în cazul în care dorești să vizionezi filme Blu-ray, chiar dacă PC-ul nu e unul dotat cu o unitate care poate citi astfel de fișiere.

Acest laptop vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un PC care nu doar arată bine, ci se evidențiază prin faptul că are o greutate mică, performanțe peste medie și aspect plăcut… după cum se poate vedea din imaginea de alături.

Asus F550JX-DM020D, laptop multimedia cu i7 4720HQ

Pe partea de specificații se poate lăuda cu ecranul de 15,6 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli, cu faptul că are panel de calitate și cu placa video GTX 950M.
Memoria RAM e una de 8GB, iar pentru stocarea diferitelor fișiere există hardul de 1TB cu 5400 rotații. În opinia mea nu ai nevoie de mai mulți RAMi pentru a te descurca de minune în orice.
Poți conecta diferite aparate la el deoarece vine cu port HDMI, 3 USB-uri (din care două sunt USB 3.0), iar pentru conectarea la net are LAN 10/100/1000. Mi-ar fi plăcut dacă ar fi avut wi-fi ac, dar e bun și cel N cu care e dotat.
Mi-ar fi plăcut dacă ar fi fi venit cu Windows, dar e bine și așa fără deoarece instalarea se face rapid. Pe această cală vă recomand Windows 8.1 deoarece e cel mai avansat.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, că vine de la un brand de top, că nu costă prea mult și performanța de care dă dovadă în diferite sarcini.
Contra achiziției ar fi lipsa ecranul 4K și a wireless dual band. Poate că vă deranjează și lipsa SSD, dar există un model cu așa ceva – F550JX-DM021D.

Recomand acest model celora pasionați de jocuri ori care au nevoie de un desktop replacement, adică de un laptop suficient de puternic așa încât să poată înlocui un desktop PC.
Din clipul de alături poți vedea cu aproximație cum se prezintă acest laptop.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu