≡ Meniu

Asus F550JX-DM021D, notebook cu i7 și GTX 950M

Notebook-ul Asus F550JX-DM021D e unul de tip desktop replacement care vine cu placă video GTX 950M și procesor i7 cu patru nuclee. Aceste două lucruri facilitează rularea jocurilor la detalii maxime. Mai jos voi specifica și alte specificații,plus că e dotat cu un SSD precum OCZ ARC 100 de 240GB. Prezența unei astfel de componente e un lucru foarte bun întrucât accelerează sarcini precum bootarea ori pornirea programelor.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar performanța e una caracteristică seriei F550. Dacă modelele cu Broadwell nu au wireless ac, trebuie știut că acesta are și că acest lucru îți va fi folos întrucât te va ajuta să descarci de pe net la viteze Gigabit folosind banda de 5Ghz, dar numai dacă ai și un router ac precum Archer C5.

Asus F550JX-DM021D, notebook cu i7 și GTX 950M

Procesorul i7-4720HQ e unul dintre cele mai puternice de pe piață și garantează că puteți rula diferite jocuri fără sacadări. Rularea impecabilă a jocurilor e asistată de placa video GeForce GTX 950M de la Nvidia care e un model din clasa 1 cu 128 biți.
Memoria RAM e de 8GB, iar acest lucru te va ajuta să poți rula orice fluent, această memorie fiind la fel de utilă precum procesorul ori SSD-ul. Că tot am ajuns la SSD vreau să spun că mă bucur că au pus așa ceva în el deoarece chiar nu ai nevoie de un hard de 1TB.
Mi-aș fi dorit să vină cu sistem de operare, dar nu e cazul la acest model. De aceea eu vă recomand să instalați pe el Windows 8.1, și instalarea se poate face de pe un stick USB 3.0.

Pentru achiziția acestui model ar fi costul de achiziție nu prea mare (raportul dintre preț și calitate fiind unul foarte bun), că are componente de ultimă generație, că are placă wireless ac (e un pas înainte), că are ecran foarte clar și prezența unui procesor i7 quad.
Contra ar fi că nu are ecran 4K, că are unitate optică și tastatură numerică.

Modelul acesta e destinat celora cu un buget mediu care vor un laptop pentru multimedia până la jocuri. Vă asigur că nu vă va dezamăgi, iar pentru vizionarea filmelor Blu-ray puteți conecta un TV la portul HDMI.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum se prezintă acest model. Poți observa că vizual nu se diferențiază cu mare lucru față de modelele X550 ori X555.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu