≡ Meniu

Asus F550JX-DM021T, model cu i7-4720HQ și Windows 10

Asus F550JX-DM021T e un laptop pentru cei în căutarea unui desktop replacement bun. Vine cu rezoluție 1920×1080 pixeli, iar ecranul e unul anti glare care nu îți v strica ochii dacă stai mai mult în fața lui. Specificațiile sunt foarte bune deoarece are un procesor i7 quad core și o placă video GTX 950M.
Un model precum acesta poate fi utilizat fără probleme la jocuri și filme Blu-ray.

Nu costă prea mult deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci unul care vine cu tehnologie de generație nouă. Din imaginea de alături poți vedea că laptopul are unitate optică și tastatură numerică, deci e departe de a fi un ultrabook.

Asus F550JX-DM021T, model cu i7-4720HQ și Windows 10

Pe partea de caracteristici acest model e unul care vine cu procesor i7 4720hq, placă video GTX 950M și memorie RAM de 8 giga (nu se mai poate pune RAM). Dacă ești curios cu cât e mai performant procesorul din acest laptop decât un i3 atunci trebuie să știi că e de vreo 4 ori mai performant întrucât scoate vreo 8109 puncte la benchmark.
Carcasa e una din plastic, iar greutatea e una de 2,45 kg care face laptopul să fie unul cu o greutate medie.
Portabilitatea e una decentă întrucât bateria cu 4 celule ține vreo 3 ore, maxim. Nu e o autonomie mare, dar în ziua de azi e una dintre cele mai mari deoarece sunt și laptopuri cu două celule.

Pentru achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic, că arată bine, că vine cu SSD rapid și de capacitate mare, memoria RAM de 8 giga și procesorul quad core.
Din păcate nu are wireless ac. Acest lucru e unul nu prea important și de aceea nu zic că e un minus major.

Deci, dacă vreți un model de laptop care să aibă performanțe ok atunci eu îți recomand acest model. Poți să te joci la detalii maxime fără ca laptopul să dea vreun semn de oboseală.
Din clipul alăturat vă puteți face mai bine o părere despre cum arată acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu