≡ Meniu

Asus F550JX-DM169D, laptop multimedia cu ecran Full HD

Asus F550JX-DM169D e un laptop premium cu procesor i7 Haswell, ecran Full HD de 15 inci și placă video GTX 950M. Din aceste caracteristici îți poți da seama că e vorba despre un laptop multimedia bun și la jocuri. E oarecum echivalentul unui N550, doar că are câteva lucruri în minus și de aceea e ceva mai ieftin.
E adresat persoanelor care vor un laptop cu ecran foarte clar și suficientă putere de procesare pentru a rula orice.

Nici nu costă rea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Aspectiv nu arată deloc rău, lucru care poate fi sesizat și din imaginea de alături. Iar, pentru a vedea mai bine cum arată am pus la final un clip cu acest model F550JX.

Asus F550JX-DM169D, laptop multimedia cu ecran Full HD

Pe partea de specificații acest model e unul care e dotat cu procesor i7 4720HQ, memorie RAM de 8GB și ecran de 15,6 inci cu rezoluție Full HD și strat anti-glare (așa încât să nu vă doară ochii dacă stați prea mult în fața lui).
Nu vine cu sistem de operare, iar din această cauză o să vă ajute unitatea optică DVD precum și portul USB 3.0 (mai exact are două astfel de porturi). Ca sistem aș recomanda Windows 10 pe 64 biți.
Memorie RAM nu puteți să-i mai puneți deoarece slotul e ocupat cu 4GB, restul de 4GB fiind integrați. Deci, per total acest model are 8GB și o placă video cu propria memorie dedicată de 4GB. Un necunoscător ar spune că laptopul are 12GB memorie RAM.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi că arată bine, ecranul foarte clar, bateria care ține destul de mult (vreo 3-4 ore depinzând ce faceți pe el) și că are mulți RAMi.
Contra ar fi că nu are ecran 4K și unitate SSD (o astfel de unitate o puteți instala în locul DVD-ului cu ajutorul unui HDD caddy ori luați un rack extern și puneți hardul în el, iar în locul hardului puneți SSD-ul).

Deci, dacă vă interesează un laptop care să arate bine, să fie performant și să nu aibă un cost prea mare atunci îți recomand modelul de față.
Din clipul de alături se poate vedea că acest laptop e unul care arată foarte bine.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }

Lasă un comentariu