≡ Meniu

ASUS F550JX-DM169T, laptop de gaming cu Windows 10 și GTX 950M

ASUS F550JX-DM169T e ca multe alte laptopuri, însă doar la capitolul dotări deoarece componentele sunt mult superioare. Mă refer la procesorul Core i7 cu tehnologie avansată pentru gaming. Pentru jocuri e nevoie de astfel de procesoare și nu cele cu tehnologie de economisire a energiei. Arată destul de bine și designul e apropiat de cel al seriei X. Chiar și ecranul e îmbunătățit față de alte modele, iar eu mă refer doar la rezoluție. Poate că nu e ca un desktop ca și performanțe dar aveți de câștigat pe partea de portabilitate (puteți lucra oriunde pe el).

Dacă prețul e cam mare, există laptopuri similare doar cu 4GB de RAM. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

ASUS F550JX-DM169T, laptop de gaming cu Windows 10 și GTX 950M

Configurația unui laptop e foarte importantă cât timp e vorba de un buget mai mare. Dacă nu vă interesează jocuri și vreți doar performanță office, un laptop cu Core i5 e de ajuns. Bineînțeles și restul componentelor sunt foarte importante (placă video, hard). Pe lângă acea placă video Intel, laptopul are cea dedicată numită GTX 950M care oferă performanțe grafice mult peste medie.

Memoria RAM e una satisfăcătoare chiar și când vine vorba de jocuri și pentru că are doar un slot, nu cred că mai are sens vreun upgrade. Spațiul de stocare e de 1TB care nu mai e plus pentru un laptop. Spun asta deoarece utilizatorii sunt interesați de un eventual SSD decât de un mult spațiu de stocare. Adică prefera ca totul să pornească instant, însă acel hard nu e unul obișnuit ci e unul de 7200RPM. Chiar și cu o baterie de 4 celule, greutatea laptopului nu a scăzut cu mult dar acest aspect se datorează componentelor.

Plusuri: arată foarte bine, performanțe suficient de mari, dotări satisfăcătoare, fiabilitate, preț corect.
Minusuri: nu sunt.

ASUS F550JX-DM169T nu e cel mai bun înlocuitor pentru desktop deoarece nu are un ecran mare ci doar unul de 15 inci. Însă, rezoluția e mai bună la acesta decât la unul clasic de 17 inci. Am pus și prezentare video pentru cei interesați de designul acestui model sau a seriei.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu