≡ Meniu

Asus F550JX-DM247D, laptop cu placă video GTX 950M

Laptopul Asus F550JX-DM247D face parte dintr-o serie interesantă – multimedia spre gaming. După cum bine știți laptopurile de gaming sunt mai mari pentru că suportă mai multe componente/upgrade-uri, dar și sistemul de răcire trebuie să fie pe măsură. laptopul de jos e pentru cei care au un buget limitat dar vreau un laptop cu performanțe peste medie. Poate fi la fel de bun ca un desktop în același buget (dacă luăm în calcul și un monitor mare), poate cu mici diferențe. Bineînțeles, nu veți putea juca orice joc la detalii maxime, iar dacă nu obișnuiți să jucați la detalii mai mari decât medii, laptopul recomandat poate fi de ajuns.

Alternativele sunt destul de multe, dar în același preț nu toate oferă placă video GTX sau procesor de tip HQ. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus F550JX-DM247D, laptop cu placă video GTX 950M

Procesorul său e numai bun pentru jocuri și nu trebuie să fie neapărat de tip Skylake. E vorba de un Core i7-4720HQ care e prezent și pe alte laptopuri iar placa video Intel e HD Graphics 4600. Pentru jocuri vă veți folosi de o altă placă video și trebuie să fie una foarte performantă, ca GTX 950M. Are un consum mai ridicat decât restul, dar și jocurile rulează excelent pe laptop.

La capitolul conectivitate, acest laptop stă destul de bine atât cu acele porturi, cât și cu tehnologiile de comunicații. Sistemul de operare ideal pentru acesta ar fi Windows 10 și trebuie instalat ulterior deoarece are doar Free DOS. Instalarea se poate face și cu un stick USB 3.0, modalitate mult mai simplă și rapidă.

Plusuri: ecran FullHD, hard performant și mare, placă video GTX, tehnologie bluetooth, design plăcut.
Minusuri: nu suportă upgrade-uri la memoria RAM (are doar un slot).

Cu siguranță, dacă v-ați gândit la acest Asus F550JX-DM247D, aveți gând să jucați jocuri 3D pe acesta dar și să vizionați conținut media de calitate superioară (un filme 1080p se vede excelent pe ecranul acestui laptop). Nu se comparată cu un televizor când vreți să-l folosiți de la o distanță mai mare deoarece un televizor oferă unghiuri de vizibilitate mai bune.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu