Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus F550VX-DM102D, laptop cu i7 și GTX 950M

ASUS F550VX-DM102D e un laptop apărut pe piață de puțin timp, iar lucrurile cu care se evidențiază ar fi procesorul rapid de tip i7, placa video de gaming – GTX 950M și cei 8 giga de RAM (DDR4).
Cred că v-ați dat seama din configurație că e vorba despre un laptop multimedia care poate fi utilizat la gaming, dar și la filme Blu-ray.

Modelul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un laptop care poate descărca la viteze Gigabit și pe care merg la detalii ok cele mai noi jocuri. (Placa video e una de gaming, dar laptopul nu e special pentru jocuri, ci mai mult un desktop replacement bun la toate).

Asus F550VX-DM102D, laptop cu i7 și GTX 950M

Pe partea de caracteristici acest model se laudă cu procesorul i7 care are 4 nuclee (e un model Skylake care scoate puțin peste 8000 de puncte la benchmark, deci e un punctaj de două ori mi bun decât la un i5 din aceeași generație). Acest procesor are integrat și cip grafic Intel 530 pentru sarcini office.
La jocuri se va folosi de cipul Nvidia care are memorie dedicată de 4GB.
Ecranul e unul de 15,6 inci (eu mi-aș fi dorit să fie de 17,3) cu rezoluție FHD (1920×1080 pixeli și aspect al imaginii de 16:9).
Placa video GTX 950M e una care face parte din clasa 1 a plăcilor video, iar asta înseamnă că e una dintre cele mai bune de pe piață și că jocurile vor rula excepțional.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că nu costă mult (pentru specificațiile pe care le înmagazinează), ecranul foarte clar și că poate înlocui cu succes un desktop.
Lucruri negative ar fi că nu are ecran 4K și SSD. Pe partea de minusuri aș adăuga și că nu are tastatură iluminată. Din păcate nu i se poate pune deoarece asta ar fi însemnat să schimbăm tastele și să alimentăm o nouă tastatură de la placa de bază, lucru care ar duce la pierderea garanției.

De final pot spune că acest notebook e pentru cei interesați de un model multimedia bun și la jocuri.
Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată am pus alături un clip video.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu