Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus F550VX-DM103D, laptop pentru jocuri la preț atractiv

Laptopul Asus F550VX-DM103D a fost creat special pentru pasionații de jocuri și poate observa după finisaj, dar și după performanțe. Tastatura e neagră cu scris roșu ca la majoritatea laptopuri de gaming, dar nu vine cu opțiunea de iluminare, care e destul de rău. Oricum, nu veți scrie mesaje lungi, ci vă veți juca iar o lampă în apropiere ar fi utilă pentru ca ecranul să nu devină atât de obositor. Bineînțeles, în timpul zilei nu veți avea nevoie de alte surse de iluminare deoarece tastatura e destul de vizibilă și ar trebuie să alegeți un mouse de gaming pentru acesta.

Mie mi se pare că raportul dotări/preț e foarte bun de aceea mulți dintre voi ați optat deja pentru acest model. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus F550VX-DM103D, laptop pentru jocuri la preț atractiv

Dacă nu sunteți mulțumiți de ce oferă, vă recomand o serie diferită și e foarte important ca procesorul să fie de tip HQ. Generația procesorului nu are mare relevanță cât timp e vorba de un model lansat nu atât de vechi. E vorba de generația a 6-a care aduce tehnologii numeroase și deci sunt multe avantaje. Nu toate laptopurile scumpe au ecran 1080p, dar eu consider că nu are sens să optați pentru unul HD în 2017, în special că există chiar și variante 4K.

Bateria nu mai trebuie să fie cu 6 celule sau chiar mai mare deoarece noile componente sunt mai eficiente, adică consumă puțin, dar și bateriile sunt mai eficiente. Mi se pare destul de portabil pentru așa componente și așa și trebuie să fie un laptop.

Plusuri: arată destul de bine pe gri, se mișcă excelent în jocuri, ecran cu rezoluție 1080p, preț atractiv, fiabilitate ridicată oferită de acest brand.
Minusuri: nu are tastatură iluminată.

Asus F550VX-DM103D nu e așa de scump pentru că are doar Free DOS, iar voi trebuie să puneți ulterior Windows 10 pe acesta. Instalarea se poate face cu un stick de memorie USB 3.0 dacă vreți să terminați cât mai repede. Chiar și SSD-ul are un rol destul de important în ceea ce privește transferul datelor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu