≡ Meniu

ASUS F756UX-T4023D cu i7-6500U

ASUS F756UX-T4023D e un laptop dotat cu ecran de 17 inci care are rezoluție Full HD și procesor i7-6500U care are două nuclee. Acest notebook e un desktop replacement, iar din această cauză portabilitatea nu e punctul său forte întrucât are o baterie cu doar două celule.
Un laptop precum acesta se adresează persoanelor interesate de o soluție puternică pentru aplicații costisitoare și jocuri (are cip grafic GeForce 950M).

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care arată bine, are o greutate mică și vine cu componente noi. Am pus alături o imagine pentru a vă face o părere despre cum arată.

ASUS F756UX-T4023D cu i7-6500U

Procesorul din dotare e unul Skylake model i7-6500U cu două nuclee și care scoate 4326 puncte la benchmark. Acesta are și un procesor grafic Intel 520 integrat și o placă video (cu memorie) dedicată model GeForce 950M de la Nvidia. Laptopul fiind dotat cu tehnologie Optimus va folosi placa video dedicată în jocuri și pe cea integrată în sarcini office. Există alte modele de F756 și cu alte procesoare aici.
Ecranul e unul foarte clar deoarece e dotat cu rezoluție Full HD. Acesta e și anti-glare așa încât să nu vo obosească ochii.
Ca memorie are 8 GB RAM de tip DDR3L (e memorie cu voltaj scăzut), iar pentru stocarea diferitelor fișiere are un hard încăpător de 2TB. Are și SSD de tip M.2 de 16 giga care te va ajuta să accelerezi diferite sarcini.

Pentru achiziția acestui model ar fi prezența unei plăci video puternice GTX, multiplele porturi, ecranul mare, greutatea redusă și disponibilitatea unei unități SSD.
Contra ar fi că nu are o baterie mai mare, adică cu mai multe celule. Din păcate nu are nici wireless ac, dar asta nu e o problemă prea mare întrucât ar fi funcționat bine doar dacă laptopul ar fi fost undeva la maxim 5 metri de router.

Deci, dacă te interesează un laptop puternic pentru jocuri, filme Blu-ray și diferite sarcini costisitoare atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături puteți vedea cum arată modelul X756, deci unul foarte asemănător ca design, dar cu componente diferite.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu