≡ Meniu

Asus FX502VM-DM105T, laptop de gaming cu GTX 1060

ASUS FX502VM-DM105T e un laptop special pentru jocuri dotat cu procesor i7 quad core, placă video GTX și tastatură iluminată. Specificațiile tehnice sunt unele de ultimă generație, iar software-ul e unul de la Microsoft, adică Windows 10.
Un laptop precum acesta se adresează celora interesați de un desktop replacement care să aibă o portabilitate decentă și performanțe superioare pentru jocurile noi.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe bani aceștia primim un laptop care vine cu procesor i7-6700HQ Skylake și ecran de 15 inci cu rezoluție Full HD și panel TN (mi-aș fi dorit să fie unul IPS).

Asus FX502VM-DM105T, laptop de gaming cu GTX 1060

Ecranul e unul de 15,6 cu panou TN mat (anti-glare), iar pentru procesare are un procesor i7-6700HQ care scoate undeva la 8107 puncte la benchmark.
Pentru ca orice joc să poată rula excepțional are integrată o placă grafică Nvidia GTX 1060 care e aproape similară celei desktop, doar că are frecvență scăzută. E un cip grafic din clasa 1, iar asta ne spune că e un aparat de top pentru jocuri sau prelucrare video.
Memoria RAM e una de 8 giga tip DDR 4, iar dacă vreți mai mult atunci mai puteți adăuga încă atât.
Ca alternative aș recomanda Asus GL702VM-GC017T și Acer Predator G5-793, dar ambele costă mai mult decât acest FX502VM-DM105T.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare (având în vedere componentele integrate), tehnologia nouă, hardul rapid, posibilitatea realizării de upgrade (SSD și mai multă memorie RAM) și că are porturi multiple (3 USB-uri 3.0, un HDMI și Mini DisplayPort).
Din păcate nu are panel IPS, dar acest lucru e din considerente de performanță întrucât un panel TN e mult mai rapid în afișarea imaginii.

Dacă ești interesat în a achiziționa un laptop care să arate spectaculos și care să se descurce în orice sarcină solicitantă atunci acest molde ar fi recomandarea mea. Are multiple lucruri care nu le găsești la alte modele, iar printre acestea aș enumera wireless-ul ac 2×2, tastatura iluminată, procesorul quad core și suportul VR (e un laptop VR Ready).
Din clipul de alături vă puteți face mai bine o părere despre cum arată acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu