≡ Meniu

Asus G20CB-RO001T, desktop de gaming Republic of Gamers

Asus G20CB-RO001T e un model conceput pentru jocuri și care are Windows 10 preinstalat. Componentele sunt destul de bune pentru a reda orice joc la detalii medii dar și pentru editate. Dacă nu vă place acest model, se poate alege unul mai scump care are Core i7. E foarte important ca acele componente să fie cât de noi pentru un plus de eficiență.

Bugetul trebuie să fie destul de mare pentru a achiziționa și un monitor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus G20CB-RO001T, desktop de gaming Republic of Gamers

Procesorul acestui model e unul destul de bun – Core i5 Skylake, iar placa video e destul de bună pentru uz office. Pentru jocuri are placa video GeForce GTX 950 care e prezentă și pe unele laptopuri (specificațiile sunt puțin mai diferite pentru că laptopul funcționează pe baterie). Desktopurile sunt construite diferit deoarece nu au baterie dar unul compact nu poate avea sursă foarte mare. De aceea are și componente similare cu cele de pe laptopuri.

Placa de bază oferă multe porturi pentru conectarea diverselor periferice și astfel de dotări nu veți găsi pe desktopurile clasice. Sau mai zis, desktopurile clasice oferă dotări ceva mai numeroase (mă refer în special la porturi). Suportă mai multă memorie RAM dacă consisderați că 8Gb e puțin. Spre deosebire de alte PCuri, acesta are DDR4 (memoria are frecvență mai mare).

Are un un mediu de stocare destul de bun pentru un model de gaming, dar tot un SSD mi se pare superior. Totuși, un SSD are un număr limitat de scrieri. Acest desktop e unul pentru jocuri dar nu pot spune că e cel mai bun.

Plusuri: are un consum mic, Windows 10, componente foarte bune, design compact și plăcut.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Asus G20CB-RO001T poate fi upgradat doar într-o anumită limită – ca un laptop (memorie RAM și spațiu de stocare). Se adresează celor care vor să câștige spațiu pe sau lângă birou. Dacă nu vă place în plan vertical, el poate fi pus și orizontal deoarece nu afectează cu nimic acest model. Clipul de jos e o prezentare a unui model mai vechi dar cam toate au aceleași performanțe, însă există diferențe la procesor sau memorie RAM.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu