≡ Meniu

Asus G550JK-V2-CN272H, notebook cu i7-4700HQ și Windows 8.1

Asus G550JK-V2-CN272H e un laptop de gaming dotat cu un procesor foarte puternic model i7, ecran Full HD și placă video GTX 850M. Dar, nu aceste componente fac din acest laptop unul perfect pentru jocuri, ci faptul că totul de optimizat, de la răcire și până la tastatură. Pe partea de stocare are un hard de 750, iar dacă vrei ceva cu SSD atunci recomand modelul G551JM-CN113D.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care nu doar e special ca aspect, ci vine cu tehnologia necesară pentru a vedea filme, rula jocuri la detalii maxime și pentru a face descărcări la 1Gbps.

Asus G550JK-V2-CN272H, notebook cu i7-4700HQ și Windows 8.1

Pe partea de specificații vine cu unul dintre cele mai puternice procesoare de pe piață – i7-4700HQ (model quad core care scoate 7867 puncte la benchmark), iar placa video Nvidia GTX 850M e un model din clasa 1 a plăcilor video.
Evident că portabilitatea nu e punctul forte al modelului acesta deoarece vine cu o baterie care are 4 celule, dar greutatea nu e mare fiind de 2,6 kilograme. Bateria o să țină undeva la 2 ore, însă oricum o să luați laptopul pe post de desktop replacement.
Faptul că vine cu sistem de operare e un lucru bun, zic eu, deoarece nu o să mai pierzi timp cu instalarea sistemului. Dacă vreți să instalați Windows 7 atunci eu nu vă recomand acest lucru, iar când vine Windows 10 eu aș recomanda să așteptați până va veni primul Update major la el așa încât să fie stabil.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi aspectul plăcut, că nu costă prea mult (față de modelele RoG de 15 inci de anii trecuți), componentele puternice și excelentul raport între preț și calitate.
Contra achiziției ar fi lipsa SSD, a unui ecran 4K și că nu are wireless ac.

Deci, dacă te interesează ceva rezistent pentru diferite sarcini ori special pentru jocuri atunci acest RoG ar fi recomandarea mea. În eventualitatea că vreți să-i faceți upgrade atunci puteți să-i puneți RAMi, să-i puneți SSD și să îi schimbați placa wireless cu una dual band (acest lucru nu știu cât de util ar fi).
Alături am pus un clip pentru a-ți face o părere despre cum se prezintă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu