≡ Meniu

Asus G551JM-CN112D, laptop Republic of Gamers

Asus G551JM-CN112D e unul dintre multele noile laptopuri ale seriei RoG de la acest brand iar cele cu ecran mai mari, aduc și configurați mai puternice (ceea ce mi se pare și normal). Designul e plăcut dar și elegant, iar carcasa sa e una destul de robustă deoarece e realizată din plastic și metal (dacă era doar din plastic, era mai greu). E evident că e un laptop de gaming care poate fi folosit pentru orice. Prețul poate părea cam mare pentru mulți utilizatori dar e justificat (are componente hardware similare cu cele).

Alternative sunt laptopurile mai mari ori mai ieftine, dacă nu vă place ori nu vă permiteți acest model. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus G551JM-CN112D, laptop Republic of Gamers

Chiar dacă două medii de stocare, doar hard diskul e bun pentru stocarea de fișier, iar sistemul e bine să fie pus pe SSD (aplicațiile și sistemul pornesc destul de repede). Laptopurile noi pot accepta chiar și două harduri sau un hard+SSD. Dacă suportă doar unul puteți opta pentru un SSD care poate fi montat în locul unității DVD (cu Caddy). Ecranul de 15 inci e perfect pentru vizionarea de filme dar și pentru editare/proiectare (aplicații profesionale).

Configurația sa e una cu procesor Core i7-4710HQ, Intel HD 4600, 8GB, placă video dedicată GTX 860M, hard disk + SSD. Calitate audio e decentă cu acele difuzoare și tehnologia audio respectivă. Ca și porturi are: mini DisplayPort, HDMI, ieșire audio, USBurile. Pe partea de comunicații are: tehnologie WiFi, bluetooth, LAN, USBuri 3.0. Bateria de 6 celule e una decentă deoarece face față acestei configurații (oferă o autonomie decentă).

Plusuri: performanțe ridicate, greutate redusă comparativ cu seriile precedente, ecran 1080p și construcție robustă.
Minusuri: nu are WiFi ac.

Asus G551JM-CN112D nu e un laptop oarecare ci unul care îl recomand celor pasionați de jocuri. Tehnologia WiFi ac pare să fie utilă pentru cei ce au și un router wireless corespunzător (nu există diferențe de viteză între wireless și LAN). Dacă nu vă puteți face o idee prea bună despre el din poza de sus, atunci vă recomand să vizionați clipul de jos care e cu un laptop asemănător.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu