≡ Meniu

Asus G551VW-CN063D, laptop gaming cu 16GB RAM

Asus G551VW-CN063D este un laptop de gaming cu ecran de 15,6 inci și procesor i7 Skylake. Procesorul e unul dintre cele mai puternice de pe piață întrucât scoate 8000 puncte la benchmark… în condițiile în care are 4 nuclee. Pentru ca orice joc să ruleze perfect acest model are placă video GTX 960M, SSD și ecran cu rezoluție 1920×1080 pixeli.
E un notebook pentru cei pasionați de jocuri, dar și pentru cei în căutarea unui model care să arate mai special.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi și vă asigur că-și merită banii deoarece vine cu cele mai noi tehnologii printre care se numără DDR4, wireless ac, USB 3.0 și WiDi. Cum arată poate fi văzut din imaginea de alături, dar și din clipul de la final.

Asus G551VW-CN063D, laptop gaming cu 16GB RAM

Procesorul e un i7 6700HQ cu 4 nuclee, iar acest procesor are incorporată placă video Intel HD 530. Pe lângă această placă video mai are și o GeForce GTX 960M care e specială pentru jocuri.
Pentru a descărca de pe net la viteze maxime acest model are placă de rețea 10/100/1000 și wireless ac.
Portabilitatea nu e punctul forte ala acestui model deoarece vine cu baterie care are 6 celule, iar greutatea e de 2,7 kilograme.
Pentru a stoca diferite fișiere pe el acest model e dotat cu hard de 1 terra și SSD de 128 de giga. Astfel avem o capacitate de stocare foarte mare.
Memoria RAM e de 16 giga, dar e vorba de memorie DDR4. Din această cauză o să aveți viteze mult mai bune și totul o să ruleze ca și cum ați avea 32 de giga RAM.

Pentru achiziția acestui model ar fi că are o baterie cu 6 celule, performanța ridicată, că are tastatură iluminată și tehnologie nouă.
Contra ar fi că nu are rezoluție 4K. Acesta nu e un lucru chiar așa de rău deoarece are un ecran mic și nu ar fi avut sens rezoluție 4K.

Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest model. Poți vedea că e un model cu aspect unic și te asigur că nu o să găsești un model care să arate mai bine și care să aibă tehnologie similară incorporată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu