≡ Meniu

Asus G750JY-T4037P, laptop cu i7-4710HQ quad

Asus G750JY-T4037P e un laptop din seria RoG care vine cu un super procesor i7 (scoate 7910 puncte la benchmark), cip grafic GTX 980M (care e cel mai tare model din clasa 1) și 32GB memorie RAM. Vine chiar și cu două SSD-uri de 256 giga fiecare, iar pentru cei care fac colecție de filme trebuie știut că are și un hard de 2TB (5400 rotații).
Cred că vă dați seama de pe urma specificațiilor că e vorba despre un laptop de ultimă generație, probabil cel mai tare laptop de pe piață. Deci, nu va exista joc care să nu ruleze pe acesta.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim cea mai tare sculă pentru gaming. Pot spune că în momentul acesta nu există vreun laptop mai tare ca acesta.

Asus G750JY-T4037P, laptop cu i7-4710HQ quad

Pe partea de caracteristici vine cu un procesor i7-4710HQ, 32 giga memorie RAM și cu o placă video GTX 980M 8GB. Încă nu cunosc mai multe detalii legate de placa video și de wireless. Ce vreau să spun e că nu știu dacă e vorba despre placa video SLI și de wireless ac.
Vine cu sistem de operare Windows 8.1, iar dacă la un moment dat o să vrei să instalezi 10 atunci ai la dispoziție unitate Blu-ray, dar și unul dintre cele 4 porturi USB.
Ecranul e unul de 17,3 inci cu rezoluție Full HD, iar panelul e unul TN, adică foarte rapid. Ecranul nu poate afișa filme 4K, dar având DisplayPort și HDMI 2 o să poți vedea filme la calitate maximă pe un televizor precum Samsung 32h5500 (cu mențiune că în setările televizorului va trebui să alegi opțiunea PC la HDMI, în caz contrar imaginea va fi ștearsă).

Avantajele achiziționării unui laptop precum acesta ar fi performanța maximă, că prețul reflectă capabilitățile, tehnologia integrată și sunetul ok (are sistem 2.1).
Din păcate stă foarte prost pe partea de portabilitate întrucât are 4,5 kilograme. Are 8 celule la baterie, dar acestea sunt utile mai mult în cazul în care se ia curentul – pe post de UPS.

Modelul acesta de laptop e unul care e perfect la jocuri precum și la sarcini costisitoare. O să vă întrebați dacă merită, iar răspunsul meu e că da.
Din clipul de alături îți poți face o părere despre cum arată și ce poate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu