≡ Meniu

Asus ROG G750JY-T4050D, laptop cu 24GB memorie RAM

Asus ROG G750JY-T4050D nu e cel mai performant laptop de gaming de pe piață dar nici nu cred că e nevoie de ceva mai mult. Nu e nevoie de imagine 4K ținând cont că ecranul nu e foarte mare. Cu siguranță, mai sunt și variantele mai ieftine ori chiar și ecran de 15 inci. Ecranul afectează greutatea laptopului și un laptop cum e acesta are o greutate de 4.5 kg, iar unul office de 17 inci poate avea 3 kg și ceva. Ei bine, sistemul de răcire e mai bun la acesta de aceea și carcasa e mai mare.

Dacă vi se pare prea scump, atunci alegeți un laptop dintr-o serie multimedia ori unul de 15 inci dar tot RoG (Republic of Gamers). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus ROG G750JY-T4050D, laptop cu 24GB memorie RAM

Procesoarele de pe aceste laptopuri G750JY nu sunt cu tehnologie de economisire a energiei deoarece au baterii mari și oricum laptopul poate fi ținut în priză. E vorba de i7 model 4720HQ Haswell și chiar dacă nu e Broadwell, scorul de performanță e destul de mare. Placa video Intel e bună pentru orice, mai puțin jocuri și aplicații 3D. oricum, comutarea se face automat între cea integrată și GTX 980M.

Display-ul de 17 inci poate fi bun pentru vizionarea de filme de o distanță mică spre media. Dacă aveți un televizor în cameră, e suficient un cablu HDMI pentru a conecta laptopul la el. Memoria RAM poate fi pusă pe 4 soluri dar și așa 3 sunt ocupate cu plăcuțe de 8GB, deci se poate pune maxim 32 GB dacă e nevoie. Pe lângă acel HDD are și 2 SSD mari care fac ca totul să se miște instant. Nu are sens să luați un laptop simplu și să băgați SSD în el că nu e același lucru, deoarece performanțele totale țin de restul componentelor.

Plusuri: carcasă robustă, sistem de răcire eficient, tastatură iluminată, trei medii de stocare (două sunt SSD-uri), subwoofer, Blu-ray etc.
Minusuri: are un preț cam piperat.

Asus G750JY-T4050D nu și-l poate permite oricine, iar cu o finanțare diferă cum sunt ratele fixe, problema e rezolvată. Pentru cei care nu au văzut acest laptop, am pus un clip jos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu