≡ Meniu

Asus G750JZ-T4233D, laptop de gaming cu GTX 880M

Laptopul Asus G750JZ-T4233D e unul destul de interesant și care e cel mai performant din serie. Din numele său poate fi observată generația dar și seria. Oricum, cred că e cel mai bun Republic of Gamers și dacă nu ați știut, e seria de gaming de la Asus. Există serii similare și cu desktopuri dar laptopurile sunt mai portabile. Laptopul are cele mai noi tehnologii și veți observa și Thunderbolt, însă nu sunt multe gadgeturi compatibile.

Alternative sunt modelele mai mici sau mai ieftine. Există serii similare de la acest care pot fi folosite tot pentru gaming. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus G750JZ-T4233D, laptop de gaming cu GTX 880M

Procesorul e cea mai importantă componentă și în acest caz e unul Core i7-4710HQ de 2.5 GHz. Placa video HD 4600 e una destul de bună pentru uz office iar pentru gaming are GTX 880M. Nu cred că există o alegere mai bună care să fie și disponibilă pe piață. Ecranul său e unul detaliat dar și clar deoarece e un LED FullHD. Nu e foarte mare dar e ceva mai mare decât la alt laptop – 17.3 inci.

Pe partea de memorie are 16GB RAM, un hard disk de 1TB și SSD-ul de 256 GB. Dotările sale sunt: unitate blu-ray, difuzoare+subwoofer, card reader, Thunderbolt, USBuri 3.0, VGA etc. Sunt ceva mai multe acele dotări însă cele anterior menționate sunt cele mai importante. Apreciez că are o baterie mare – 8 celule, însă autonomia sa nu e foarte mare deoarece configurația are un consum mare. Tastatura iluminată e o dotare destul de bună utilă pentru un laptop și nu e prezentă pe orice model. Nu are Windows preinstalat și ar fi bine să optați pentru 8.1 sau 7, depinde de preferințe.

Plusuri: are configurație performantă, răcire eficientă, baterie mare, două medii de stocare și ecran 1080p.
Minusuri: greutatea sa.

Asus G750JZ-T4233D e unul destul de bun pentru jocurile actuale dar și pentru cele viitoare. Voi trebuie să luați în calcul că e un laptop și nu un desktop, deci nu suportă foarte multe upgrade-uri dar și așa nu cred că veți avea nevoie de mai mult pentru ce jocuri sunt pe piață.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu