≡ Meniu

Asus G751JL-T7009, laptop Republic of Gamers cu GTX 965M

Asus G751JL-T7009 nu e cel mai avansat laptop de gaming dar pare a fi de ajuns pentru jocurile actuale sau poate că nici nu obișnuiți să jucați jocuri la detalii mari. această serie RoG nu e recent lansată și există chiar și desktopuri dar care sunt mai ieftine dar nu la fel de compact. Trebuie să știți că un gadget compact nu e neapărat la fel de dotat ca unul mare dar oferă cele mai utile dotări, iar cu cât e mai compact cu atât e mai scump (de exemplu: la smartphone-urile performante, un model de telefon cu ecran de 5-6 inci e mai scump decât o tabletă de 8 inci cu 4G).

Alternativele sunt laptopurile multimedia ori chiar cele cu ecran mai mic (adică mai ieftine). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus G751JL-T7009, laptop Republic of Gamers cu GTX 965M

Procesorul acestui laptop e unul de tip Core i7-4720HQ de 2.6 GHz, iar placa integrată e irelevantă datorită performanțelor sale. Chiar dacă GTX 965M e cea mai bună placă video de jocuri, cea integrată oferă o autonomie de lucru mai mare. Ecranul e de 17 inci, lucru evident din denumirea seriei iar calitatea e superioară datorită rezoluției sale – 1080p. Performanțele laptopului sunt date și de restul componentelor (memorie RAM și hard), dar procesorul e cel mai important.

Pe partea de comunicații are tehnologii wireless dar și o mulțime de porturi. Dotările sale speciale sunt importante deoarece fac ca acest model să fie mai deosebit: baterie de 8 celule, tastatură iluminată, WiFi, Thunderbolt și altele. Prețurile mi se par bune chiar și așa deoarece are Free DOS, iar cu Windows 10 ar fi fost ceva mai scump.

Plusuri: ecran Full HD, baterie de 8 celule, WiFi ac, memorie de 16GB, Thunderbolt, performanțe mari etc.
Minusuri: nu e chiar accesibil.

Asus G751JL-T7009 oferă o experiență pe măsură dar și un model de 15 inci ar fi interesant (cu aceleași componente hardware). Din clipul de jos vă puteți face o idee și nu e chiar așa de mare iar greutatea sa poate să vă pună pe gânduri – 3.8 kg (ar fi bună o geantă pentru a-l transporta mai în siguranță).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu