≡ Meniu

ASUS G751JL-T7051, laptop de gaming cu GTX 965M

ASUS G751JL-T7051 e unul dintre cele mai noi laptopuri Republic of Gamers și nu e nevoie de Intel Skylake pe un așa laptop ci doar un procesor cu performanțe mari. Utilizatorii caută ceva performant și nu eficient, iar pe un laptop puteți juca jocuri ca pe un desktop chiar dacă ecranul nu e foarte mare. Se poate conecta un televizor la acesta dacă se dorește dar dimensiunea imaginii depinde și de distanța de la care îl priviți.

Alternativele sunt multe dacă vreți să luați în calcul și variantele cu ecrane de 15 inci (poate chiar și din seria RoG). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

ASUS G751JL-T7051, laptop de gaming cu GTX 965M

Procesorul acestui laptop e un Core i7-4750HQ de 2GHz și are tehnologie Turbo Boost. Aceasta e prezentă pe mai toate procesoarele performante și ajută ori de câte ori e nevoie de mai multă performanță. Are un ecran de 17.3 inci cu imagine 1080p dar și restul specificațiilor sunt foarte bune.

Chiar dacă are 8GB RAM acest laptop suportă mult mai mult – 32GB. Hard diskul său e unul de 1TB și nu e unul clasic ci ceva mai bun – 7200 RPM. Pe lângă o placă video integrată e nevoie și una dedicată ca GTX 965M. Sunetul e destul de puternic și clar deoarece are Waves MaxxAudio și subwoofer. Pe lângă toate acele porturi clasice, laptopul are Thunderbolt care e cel mai avansat.

Alte caracteristici speciale sunt următoarele: tastatură iluminată, Kensington Lock, carcasă de aluminiu, WiDi și baterie de 8 celule. Sistemul de operare ideal pentru acesta e Windows 10 64 de biți și nici nu aș alege altul. Spun asta deoarece are Free DOS iar instalarea se poate face rapid cu ajutorul unui stick USB 3.0.

Plusuri: design elegant, construcție robustă, WiFi ac, ecran FullHD, calitate audio și baterie de 8 celule.
Minusuri: destul de greu.

ASUS G751JL-T7051 nu e singurul laptop pentru jocuri dar prețul mi se pare destul de atractiv (are Free DOS) comparativ cu cel al altor modele de la alte branduri. Clipul de la final e o prezentare foarte bună a unui laptop similar și indiferent de componente, toate arată la fel.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu