≡ Meniu

ASUS G751JL-T7055, laptop cu 16GB și SSD

ASUS G751JL-T7055 face parte din cea mai nouă generație de laptopuri Republic of Gamers. Din numele său reiese seria dar și generația sa, iar unele componente pot fi diferite de cele ale altor laptopuri G751, dar asta nu afectează felul cum arată acest model.

Alternativele sunt multe dacă nu vă trebuie neapărat un ecran așa de mare sau performanțe ridicate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

ASUS G751JL-T7055, laptop cu 16GB și SSD

Procesorul acestui laptop e unul de tip Core i7-4750HQ cu placă video Iris Pro Graphics 5200. Aceasta e utilă doar cât nu vă jucați jocuri ori nu redați filme. Când e nevoie de mai mult, se comută automat pe placa video dedicată GTX 965M. Ecranul de 17 inci e unul suficient de mare pentru a viziona un film, a lucra pe el ori pentru a juca jocul favorit.

Pe partea de memorie RAM are o capacitate de 16GB care e dispusă pe două sloturi iar restul până la 32GB poate fi pus pe restul. E bine că se pot face upgrade-uri dar nu toate sunt obligatorii. Spre deosebire de laptopurile de 15 inci, cele de 17 inci suportă două medii de stocare – hard disk și SSD. Ambele medii de stocare sunt mari și performante, iar pe SSD aș instala sistemul și aplicațiile sale, iar pe hard aș stoca fișierele media.

Dotările sunt foarte importante la un laptop deoarece îl veți folosi în locul unui desktop. Caracteristicile speciale ale unui laptop sunt următoarele: carcasă din aluminiu, Kensington Lock, WiDi, touchpad cu gesturi, baterie 8 celule. E nevoie de o baterie mai bună deoarece configurațiile de gaming au un consum mai mare. Nu are Windows 10 dar eu îl recomand pentru că e ultima versiune de la Microsoft și e cea mai reușită versiune.

Plusuri: are WiFi ac, carcasă din aluminiu, SSD mare, ecran FullHD, configurație puternică și Thunderbolt.
Minusuri: nu e accesibil.

ASUS G751JL-T7055 poate ține locul unui desktop datorită ecranului FullHD dar și pentru că e destul de performant. Un laptop costă mai mult deoarece designul e mai compact și un gadget compact nu poate fi accesibil. Prezentarea de mai jos .

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu