≡ Meniu

Asus G751JM-T3044H, laptop gaming cu ecran senzitiv

Asus G751JM-T3044H e unul dintre cele mai noi laptopuri cu ecran de 17,3 inci și cu componente care-l fac foarte bun la jocuri. Modelele anterioare erau cu panel TN, dar Asus precizează că această serie G751 vine cu panel IPS. Nu e cel mai ieftin laptop RoG de 17,3 inci, ci G771JM-T4039D e. Însă, are procesor quad core, ecran touch, SSD și 16 giga de RAM.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un refresh al generației G750. Chiar mă surprinde că vine cu panou IPS, dar pentru mine e un progres acest lucru deoarece acum beneficiem de unghiuri de vizibilitate ok.

Asus G751JM-T3044H, laptop gaming cu ecran senzitiv

Laptopul vine cu procesor i7 4710HQ, cip grafic GTX 860M, SSD de 256 giga + hard de 1TB, iar ecranul e unul de 17,3 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli. Ecranul e unul interesat fiind și senzitiv, însă utilitatea unui astfel de ecran îmi e vagă… poate dacă vrei să joci Angry Birds.
Alte modele au doar un hard de 7200 rotații însă aici cei de la Asus au fost inspirați și i-au pus un SSD, pe lângă HDD.
Unitatea optică e un DVD RW, însă eu m-aș fi bucurat dacă ar fi pus Blu-Ray.
Pe partea de porturi are USB 3.0 și wireless de mare viteză. Pe unele site-uri scrie că vine cu wireless ac, dar la Asus pe site nu am găsit nimic în acest sens.

Lucrurile care îl avantajează ar fi aspectul unic, performanța, că are multe porturi și ecranul superb.
Din păcate nu are sistem de operare preinstalat (eu recomand Windows 8.1), iar utilitatea unui ecran cu touch nu știu care e. Bateria e una cu 8 celule, dar nu aș putea spune că va ajuta prea mult la portabilitate deoarece laptopul are 4,5 kilograme.

De final pot recomanda acest laptop celora pasionați de jocuri ori celora care vor o sculă puternică. Placa video e una dintre cele mai tari de pe piață, dar dacă o vreți pentru bitcoin mining atunci nu cred că ar fi util un astfel de laptop cu o așa placă, ci mai repede o sculă dedicată.
Alături e un video review al acestui model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu