≡ Meniu

Asus G751JM-T7033D, notebook 17.3 inci pentru jocuri

Asus G751JM-T7033D e un laptop de ultimă generație care impresionează prin faptul că e făcut special pentru jocuri și că are un design deosebit. Prin faptul că e făcut special pentru jocuri vreau să zic că are wireless ac (dual band), procesor cu 4 nuclee, cip grafic capabil (seria GTX 800) și 8GB memorie RAM. În esență, acest laptop e unul foarte bun, dar ar mai avea nevoie de o îmbunătățire cum ar fi un SSD.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care rezistă oricărui joc.

Asus G751JM-T7033D, notebook 17.3 inci pentru jocuri

Procesorul din dotare e un i7 4710HQ cu patru nuclee, iar pentru ca jocurile să meargă bine e dotat și cu un cip grafic GTX 860M care are 2GB memorie RAM și face parte din clasa 1. Toate operațiile vor rula fluent datorită prezenței a 8GB memorie RAM, iar hardul de 7200 rotații o să vină și el în sprijinul dvs pentru ca operațiile să nu sacadeze. Adevărul e că nu m-ar fi deranjat dacă ar fi avut și un SSD de 256 de giga, dar na…
Ecranul laptopului e unul de 17,3 inci cu o rezoluție 1920×1080 pixeli, însă panoul e unul de tip IPS. Toate laptopurile din seria G (RoG) vin cu un astfel de panel întrucât e mai rapid.

Plusurile ale modelului acesta sunt răcirea, aspectul plăcut, costul de achiziție nu prea mare, că se comportă fără reproșuri în orice sarcină și prezența a unui număr mare de porturi.
Lucruri care mă deranjează ar fi lipsa unității SSD și că nu are ecran 4K. Iar, dacă te interesează portabilitatea atunci ar trebuie să te orientezi înspre altceva deoarece acesta are 4,5 kilograme.

Modelul acesta e unul foarte bun pentru diferite sarcini întrucât vine cu componente atent alese. Alte model de gaming nu au wireless ac, însă acesta are tot ce ți-ai dori de la un laptop. Dacă vrei să te uiți la filme la o calitate superioară atunci eu îți recomand să conectezi un TV la el deoarece are port HDMI.
Pentru a vă face o opinie despre cum arată am pus alături un clip cu acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu