≡ Meniu

Asus G751JT-T7010D, laptop RoG cu 300 lei reducere

Asus G751JT-T7010D face parte din noua serie numită G751 însă mai există serii apropiate care oferă alte specificații și componente hardware mai bune (comparativ cu generațiile precedente). Dacă nu vă place configurația, atunci trebuie un buget mai mare deoarece un laptop foarte performant are un preț corespunzător. Designul e destul de plăcut și mai compact decât cel al altor serii sau laptopuri de gaming. Apreciez că dimensiunile laptopurilor.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus-G751JT-T7010D

Configurația acestui laptop e una cu procesor Core i7-4710HQ, placa video Intel HD 4600, 8GB de RAM, hard de 1TB și placă video GTX 970M. Placa video e cam cea mai importantă deoarece ea diferă în funcție de serie ori generație și nu poate fi schimbată. Puteți pune până la 32 GB RAM, dar maxim 16GB e recomandat pentru ce e deja pe piață. Pe viitor, s-ar putea să fie nevoie de mai mult (dacă sunteți un gamer înrăit).

Ecranul e detaliat dar și clar și se datorează tehnologiilor sale dar și rezoluției 1080p. Hardul e unul de 1TB iar performanțele sale sunt destul de ridicate, poate un SSD era mai indicat. Aceste laptopuri acceptă upgrade-uri și nu sunteți oblicați să le faceți dacă performanțele sunt satisfăcătoare.

Ca și dotări are unitate DVD (unele au Blu-ray), subwoofer, Thunderbolt, patru USB-uri, WiFi ac etc. Tehnologia Thunderbolt nu mi se pare prea utilă la ora actuală și dacă avea unitate blu-ray, la fel, nu prea era utilă. Spun asta deoarece nu prea se mai imprimă diskuri, majoritatea informațiilor le țineți mai bine pe un hard extern cu securizare, o memorie USB sau vă folosiți de un serviciu online de stocare. Are o baterie mare dar autonomia sa e una obișnuită deoarece componentele au un consum ridicat.

Plusuri: se poate pune un SSD îl locul hardului, ecran 1080p, componente hardware performante și altele.
Minusuri: nu are SSD

Asus G751JT-T7010D oferă caracteristici speciale care nu sunt prezente pe serii clasice. Deasemenea, acele caracteristici speciale sunt cele care dau un plus de funcționalitate laptopului (îl face mai special). Jos e o prezentare generală a acestui laptop, iar configurațiile sunt relativ aceleași.

Update 24.03.2015
Asus G751JT-T7010D are un preț de 5822 lei, următorul preț fiind de 5933 aici. E foarte bun, dovadă fiind cele 5 stele acordate de clienți.
Update 13.03.2014
Modelele din seria G751JT sunt unele foarte bine și acest model Asus G751JT-T7010D a trecut ca pâinea caldă, dar e din nou în stoc la alt magazin. În plus are și o reducere consistentă aici.
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu