≡ Meniu

Asus G751JT-T7107D, laptop pentru jocuri cu GTX 970M

Laptopul Asus G751JT-T7107D nu poate înlocui un desktop deoarece ecranul e de 17 inci, însă un plus oferit de acest gadget e portabilitatea. Diferența de preț între un desktop de gaming și un laptop e mare pentru că desktopul e mare și nu e portabil. Orice gadget compact e scump dar și elegant. Oricare dintre voi ar renunța la desktop pentru un laptop ca și acesta.

Dacă acest laptop e prea scump atunci alegeți unul cu performanțe reduse ori cu dotări ceva mai clasice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus G751JT-T7107D, laptop pentru jocuri cu GTX 970M

Configurația acestui laptop are componente destul de noi dar nu sunt chiar ultimele apariții. De exemplu, procesorul e unul Haswell. E suficient de bun că doar e unul cu tehnologii și caracteristici bune. Doar cele cu frecvență mică nu le recomand gamerilor și acelea sunt pe laptopuri office/multimedia (au U la final).

Ecranul de 17.3 inci nu e cel mai reușit și aș opta pentru el deoarece totul se vede mai detaliat. Acesta e mai ieftin pentru că are 8GB RAM dar există variante și cu 24GB. Voi puteți la memoria și ulterior, poate chiar și un SSD. Un Hard simplu nu e foarte performant, pe când un SSD face ca aplicațiile să pornească aproape instant. Nu are Blu-Ray dar nici unitatea DVD nu mi se pare utilă. Dacă nu o avea, dimensiunile sale erau ceva mai mici dar și greutatea era mai redusă.

Tastatura iluminată e standard pe seria RoG și carcasa e una destul de ușoară deoarece e realizată din aluminiu (e mai subțire și rezistent decât plasticul). Greutatea laptopului a scăzut la 3.8 kg care e corespunzătoare pentru un laptop de 17 inci.

Plusuri: are multe tehnologii avansate, aspect modern, WiFi ac, baterie de 8 celule, subwoofer, fiabilitate.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus G751JT-T7107D nu e chiar accesibil dar e ceva mai ieftin decât alte variante. Ținând cont de ultimele jocuri apărute, chiar nu e nevoie de mai mult de atât. Se pot face upgrade-uri care nu costă mult și unul poate fi SSD-ul (altul poate fi mai multă memorie RAM).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu