≡ Meniu

Asus G751JT-T7109D, laptop gaming cu SSD și Blu-ray

Asus G751JT-T7109D e un laptop de gaming apărut pe piață pe la jumătatea anului 2015, iar printre lucrurile cu care se evidențiază se numără procesorul i7-4720HQ quad core, ecranul mare de 17,3 inci, că are SSD foarte încăpător și Blu-ray pentru a vedea filmele de pe diferite discuri.
Laptopul acesta e unul special pentru jocuri deoarece e cu aerisire specială, performanțe superioare și placă video din clasa 1. Alte modele ar avea nevoie de upgrade, dar acesta e dotat cu cele mai noi tehnologii, inclusiv wireless ac.

Modelul G751JT-T7109D e unul care are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop foarte avansat tehnologic. Dacă te interesează ceva și mai capabil atunci îți recomand și modelul Asus G751JY-T7184D care vine cu mai mulți RAMi și sistem de operare Windows 8.1.

Asus G751JT-T7109D, laptop gaming cu SSD și Blu-ray

Caracteristici cu care se evidențiază acest RoG față de alte laptopuri de gaming de la alte branduri ar fi aspectul, că vine cu cele mai puternice componente și că e avansat.
Ecranul e unul de 17,3 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli, iar aceste două lucruri te vor ajuta să poți juca orice la detalii maxime și să vezi filme Blu-ray fără pierderi de detalii.
Pentru stocarea diferitelor fișiere acest model dispune de un hard de 2TB, iar pentru accelerarea diferitelor sarcini el dispune de unitate SSD de 512 giga. Pe aceasta poți instala sistemul de operare și programele.

Eu aș cumpăra acest model deoarece are un raport excelent între preț și calitate, că nu arată rău, că are o răcire ok, disponibilitatea mai multor porturi, că are o placă video rapidă și portabilitatea ok (greutatea sa e de 3 kilograme, iar bateria e una cu 8 celule).
Contra achiziției ar putea fi faptul că nu are ecran 4K. Pentru unii poate că acest lucru nu e chiar așa de important, dar eu zic că e.

De final pot spune doar că acest model e unul foarte avansat pentru cei interesați de un laptop pentru jocuri deoarece vine cu putere de procesare, iar dacă vrei un model mai special atunci e și un astfel de laptop.
Din clipul de alături poți vedea mai bine acest model, clipul fiind o despachetare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu