≡ Meniu

Asus G751JT-T7211D, laptop cu GTX 970M și Blu-Ray

Asus G751JT-T7211D pare să fie o variantă destul de bună a noii serii Republic of Gamers de 17 inci. Există laptopuri mai bune dar nu cu mult, în loc de GTX 970M au GTX 980M sau în loc de un SSD de 512GB are unul de 256GB. Adică nu e mare lucru pentru o persoană care nu folosește acest laptop la capacitate maximă. Aceste laptopuri nu sunt ieftine și nici nu au cum să fie. E evident din aspectul lor că nu e un laptop de tip office ori de unul multimedia. E nevoie de un sistem de răcire avansat la așa configurație și are două medii de stocare.

Alternativele sale sunt variantele mai ieftine deoarece nu are sens un laptop mai scump. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus G751JT-T7211D, laptop cu GTX 970M și Blu-Ray

E bine că are WiFi ac și această tehnologie e mult peste cea anterioară. Ideea e că pe wireless viteza de transfer e mare (ca pe LAN). Aveți nevoie de un abonament bun la internet pentru a vă folosi de întreaga sa performanță. Bateria sa nu oferă o autonomie de lucru mare atunci când solicitați spre maxim configurația, adică când vă jucați. Ca și dotări speciale are: tastatură iluminată, securizare Kensington Lock, touchpad, palm rest anti-alunecare și altele.

Un Core i7 e alegerea corectă când vine vorba de jocuri, aplicații profesionale etc. însă trebuie să aibă o frecvență mare. Pentru lucru de tip office (navigare web, mail, ceva aplicații ), laptopuri cu procesoare low voltage sunt acceptabile pentru că au un consum redus dar și ele vin cu Turbo Boost (mă refer la Core i3 și Core i5).

Plusuri: performanțele sunt peste așteptări, SSD generos, design modern, fiabilitate ridicată, baterie mare (autonomia nu e chiar așa de mare) și ecran 1080p.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Asus G751JT-T7211D poate concura cu un desktop la capitolul performanță însă prețul e ceva mai diferit, dar trebuie luat în considerare că un desktop ocupă mult spațiu, sunt multe cabluri în jurul său și nu e portabil. Deasemenea, un laptop nu necesită periferice sau un monitor dar pentru anumite jocuri e nevoie de mouse.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu