≡ Meniu

Asus G751JY-T7183D, laptop de gaming cu baterie de 8 celule

Asus G751JY-T7183D e o variantă mijlocie ca și preț, deoarece există variante mai scumpe dar și mai ieftine. Nu aș alege un laptop mai ieftin deoarece un gamer înrăit are nevoie componente de ultimă generație. Designul sugerează că e vorba de un laptop deosebit. Acesta e mult mai compact decât restul laptopurilor și se datorează construcției mai eficiente. Poate fi folosit ca o consolă dacă aveți un televizor și mai trebuiesc doar controllere.

Alternativele sunt laptopurile de 15 inci cu configurație similară. Unele dotări mi se par inutile și care din păcate influențează prețul (unitatea Blu-ray și Thunderbolt). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus G751JY-T7183D, laptop de gaming cu baterie de 8 celule

Configurația acestui laptop e una peste medie și prețul spune totul. Are un procesor Core i7-4720HQ care e de gaming și are un consum ceva mai mare decât restul. Intel HD Graphics 4600 e o placă video destul de bună pentru uz office și pentru jocurile 3D are GTX 980M. Ecranul de 17 inci nu poate fi comparat cu unul oarecare deoarece e 1080p. Laptopul acceptă maxim 32GB RAM dar și 16GB pot fi suficient.

Pe partea de stocare are un spațiu de 1TB și SSD e mai mult pentru cei care vor performanțe. Recomand să puneți sistemul pe SSD deoarece va porni mai rapid. Dotările acestui laptop sunt următoarele: unitate Blu-Ray, difuzoare stereo cu subwoofer, cameră web, cititor de carduri, Thunderbolt, USBuri, HDMI, WiFi etc. Alte caracteristici sunt următoarele: tastatură iluminată, carcasă din aluminiu, touchpad cu gesturi, palm rest anti-alunecare etc. Cam multe laptopuri de la acest brand sunt fără Windows, adică sunt cu Free DOS.

Plusuri: nu e foarte scump, are carcasă ușoară, tastatură iluminată, WiFi ac, configurație decentă etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus G751JY-T7183D e o alegere foarte bună dacă vă plac jocurile și nu numai. Poate fi comparat cu un desktop deoarece componentele sunt destul de similare. Clipul de jos e cu un laptop similar și toate arată la fel chiar dacă unele componente diferă. Din clipul de la final pot spune că nu-i lipsește mai nimic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu