≡ Meniu

Asus G751JY-T7184D, laptop cu Core i7-4870HQ și GTX 980M

Asus G751JY-T7184D e genul de laptop care face față față oricărei provocări. Spun asta pentru că are componente hardware foarte bune și e vorba de generația nouă de Republic of Gamers. Aceasta oferă soluții mobile dar și desktop pentru cei pasionați. Alternativele sunt multe ținând cont că e vorba de un laptop destul de scump. Puteți alege chiar și o variantă de 15 inci dar mi îmi place mai mult cel de 17 inci deoarece imaginea e mai mare. Dotările nu diferă cu mult doar că la modelele mari se pot pune două medii de stocare.

Chiar dacă nu e cea mai ieftină alegere cu ecran de 17 inci, nu mai sunt necesare upgrade-urile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus G751JY-T7184D, laptop cu Core i7-4870HQ și GTX 980M

Configurația sa e una cu: i7-4870HQ de 2.5 GHz. SSD, HDD, 24GB RAM, GTX 980M și Intel Iris Pro 5500. Deci are o placă video integrată mai bună însă pentru jocuri, tot cea dedicată e mai bună. Ecranul nu e chiar simplu deoarece are o imagine Full HD. Calitatea audio e bună deoarece are tehnologii avansate dar și subwoofer. Unitatea Blu-ray nu mi se pare prea utilă deoarece nu prea se mai imprima diskuri (totul e online). Un minus e lipsa Windowsului dar poate fi pus ulterior.

Poate fi folosit ca un media player potabil cu toate acele dotări și cu un cablu HDMI. Mai precis, poate fi conectat la un televizor pentru a vedea filme ori pentru juca mai bine jocurile favorite.

Plusuri: baterie de 8 celule, greutate redusă pentru un așa laptop, Thunderbolt, performanțe mari în jocuri etc.
Minusuri: are un preț piperat.

Asus G751JY-T7184D se descurcă în orice joc și pentru cei care au nevoie de ceva mai ieftin, există laptopuri RoG și pentru un buget mai restrâns. Un laptop simplu nu se compară cu acesta deoarece nu are sistem de răcire avansat, tastatură iluminată, carcasă robustă, ecran 1080p și altele. Dacă poza de sus nu vă e de folos atunci vă invit să vizionați clipul de mai jos. Există multe laptopuri noi care pot reda jocuri, dar nu și la detali maxime.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu