≡ Meniu

Asus G751JY-T7379D, laptop Republic of Gamers cu 16GB și SSD de 128GB

Asus G751JY-T7379D e o variantă ceva mai ieftină însă la fel de bună ca și cea cu 24GB RAM și SSD de două ori mai mare. Mulți dintre voi nu veți avea nevoie de configurații foarte bune pentru că unele jocuri nu necesită atâtea resurse. Totuși, memoria RAM poate fi extinsă la maxim 32 GB dacă se dorește însă nu prea văd rostul. Bine, e un laptop de gaming și se înțelege faptul că vreți să jucați jocuri la detalii maxime dar nu e nevoie. Acesta poate rula orice joc unele la maxim altele spre maxim. Un avantaj oferit de acest gadget e portabilitatea deci e net superior unui desktop.

Alternativele sunt destul de multe dacă ținem cont de buget și poate că nu sunteți un gamer așa de înrăit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus G751JY-T7379D, laptop Republic of Gamers cu 16GB și SSD de 128GB

Procesorul acestui laptop e unul destul de bun deoarece e de tip HQ, adică nu are tehnologie de economisire a energiei și nici nu are nevoie pentru jocuri. Pentru a economisi energie există acea placă video integrată care e bună ori de câte ori nu vă jucați un joc. Ecranul e ceva mai bun decât cel al altor laptopuri de 17 inci (imagine 1080p).

Spațiul de stocare e mare deoarece e asigurat de un hard dar și de un SSD. Pe SSD aș instala doar sistemul și aplicațiile, iar alte tipuri de fișiere le-aș stoca pe hard. Un laptop nu e chiar cel mai bun înlocuitor pentru desktop deoarece nu are un monitor așa de mare, dar acela se achiziționează ulterior. La acest laptop se poate conecta și televizorul datorită ieșirii HDMI (pentru vizionarea de filme). Are carcasă din aluminiu care e mai ușoară, plăcută la atingere și ajută la o mai bună răcire a laptopului.

Plusuri: arată destul de bine, performanțe mari, carcasă din aluminiu, componente noi (eficiente) și altele.
Minusuri: destul de greu.

Un laptop pe care să puteți juca jocuri nu e foarte scump însă dacă vreți ceva peste medie, Asus G751JY-T7379D e alegerea corectă și nu oricine și-o permite. Dacă vreți ceva mai ieftin sau chiar mai compact, laptopuri de 15 inci sunt o alegere bună.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu